Exclusiv. Arhitectul şef din Primăria Floreşti semnează autorizaţii de construire pentru firmele lui. DNA, trezirea!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ladariuO ilegalitate foarte mare se petrece în Primăria celei mai mari comune din ţară. Arhitectul şef din cadrul Serviciului de Urbanism, Alexandru Lădariu semnează autorizaţii de construire pentru o firmă în care este asociat şi administrator. 

Primul loc în care vedem numele acestei firme este nici mai mult, nici mai puţin decât în declaraţia sa de interese din 2013, publicată pe site-ul Primăriei Floreşti.

declaratie de interese

 

Redacţia Cluj24h.ro vă prezintă în exclusivitate documentele care atestă faptul că Alexandru Lădariu este asociat şi administrator al firmei SC. AG TEKTUM SRL, documente care ar trebui să-i pună în alertă pe procurorii DNA.

Alexandru Lădariu, arhitectul şef al Primăriei Floreşti a eliberat în 11.02.2014 o autorizaţie de construire pentru  CONTINUARE LUCRĂRI AUTORIZATE CU AC NR.34/14.04.2010 CONSTRUIRE BISERICĂ ORTODOXĂ

Mai exact, construcţia este situată pe strada Cloşca FN, lucrările fiind evaluate la suma de 400.000 lei, iar proiectul tehnic fiind elaborat chiar de către SC AG TEKTUM SRL. Imaginile de mai jos arată negru pe alb datele din autorizaţia de construire emisă şi semnată şi de arhitectul şef.

ladariu autorizatie ladariu autorizatie 1

Problema este însă, că Alexandru Lădariu nu numai că este  asociat al companiei dar are şi calitate de administrator. Mai exact, după cum se poate vedea în documente, Alexandru Lădariu are un asociat, persoană fizică, pe Mureşan Gabriel Nicolae.

SC AG TEKTUM are ca şi activitate principală, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

firma firma 1

firma 2

8 COMENTARII

  1. […] Vă reamintim faptul că publicaţia Cluj24h.ro a arătat în exclusivitate în septembrie 2014 un caz în care Alexandru Lădariu şi-a eliberat o autorizaţie de construire pe o firmă a cărui administrator era chiar el. Mai exact, asociat în firma SC AG TEKTUM care are ca şi activitate principală, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică. Greşeala cea mai mare a arhitectului şef al comunei a fost să îşi treacă firma şi în declaraţia de interese afişată pe site-ul Primăriei Floreşti. Toate detaliile precum şi autorizaţia de construire eliberată de Primăria Floreşti şi respectiv, semnată atât de Alexandru Lădariu cât şi de primarul comunei pot fi văzute AICI […]

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj