„Zilele Recoltei” la Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

zilele recolteiPrimăria Cluj-Napoca, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia „Produs de Cluj” organizează în perioada 12-14 septembrie 2014 „Zilele Recoltei”. Evenimentul se va desfăşura pe platoul Sălii Sporturilor, unde sunt aşteptaţi peste 150 de producători şi meşteri populari din judeţul Cluj.

Astfel, vineri, 12 septembrie, între orele 12.00 şi 22.00, sâmbătă şi duminică, 13-14 septembrie 2014, între orele 9.00 şi 21.00, clujenii vor avea ocazia să cumpere produse de sezon la preţ de producător. Pe standurile producătorilor şi meşterilor populari clujeni vor fi prezente şi de această dată, pe lângă fructe şi legume de sezon, ulei presat de rece, dulceţuri tradiţionale, produse apicole, ciocolată de casă, turtă dulce, lactate şi alimente din carne de porc, precum şi prăjituri de casă.

Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona şi săpunuri naturale, obiecte de artizanat şi bijuterii hand-made realizate de tineri artişti clujeni.

Buna dispoziţie va fi întreţinută de artişti clujeni consacraţi şi ansambluri de dansuri populare din judeţul Cluj, spectacolele folclorice urmând să aibă loc în fiecare din cele trei zile ale târgului, cu începere de la ora 17:00.

Pentru copii va fi amenjată o zonă de agrement şi un parc de distracţii, iar sîmbătă, de la ora 12.00, va fi organizat un atelier de sculptură în fructe şi legume. Tot pentru cei mici, duminică, de la ora 12.00 artiştii de la Teatrul de Păpuşi Puck vor prezanta spectacolul cu piesa Hocus Pocus.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj