Tișe, vocabular de mahala la adresa unei alte instituții. Cu ce îi ajută pe clujeni?

Vizibil deranjanjat dtise si cherechese comunicatul – răspuns al Instituției Prefectului, Alin Tișe insistă să facă politică pe un subiect sensibil dar de această dată recurge la un vocabular care nu face cinste unui președinte de Consiliu Județean, fost senator, fost Prefect.

Tișe, uită pentru ce a fost ales de clujeni în funcția pe care o ocupă astazi și se spurcă zilnic în presă (prin comunicate de presă) cu alte instituții din Cluj. Nimic mai josnic însă un lucru este cert, activitatea intensă a domnului președinte de Consiliu Județean nu le face viața mai bună clujenilor și cu atât mai puțin, să rezolve în vreun fel problemele județului.

În comunicatul de ieri, Alin Tișe aducea niște acuze la adresa Prefectului, Aurel Cherecheș spunând că deși a cerut convocarea Comitetului pentru Situații de Urgență acest lucru nu s-a întâmplat. La rândul său, Aurel Cherecheș a transmis un răspuns în care a arătat că printr-o cerere a Consiliului Județean Cluj, s-a amânat declararea stării de alertă în problema deșeurilor de la Pata Rât.

Alin Tișe nu se lasă și revine cu un comunicat în care îl jignește ca la ușa cortului pe Prefect și încearcă să intimideze cu plângeri penale.

Iată ce spune Alin Tișe în comunicatul de astăzi :

Incompetent și mincinos ordinar, politruc mărunt, slugoi al PSD, se face de râs în fiecare zi.

A trecut încă o zi din jocul murdar al PSD fără ca prefectul să ia măsurile legale.

Am solicitat și vom solicita în fiecare zi ca prefectul județului Cluj să convoace în regim de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a lua măsurile care se impun, având în vedere necesitatea majoră de a le implementa.

Constatăm în continuare că acest politruc politic al PSD sabotează permanent, ocupându-se practic de lucruri prin care încearcă să facă jocuri de interese ale unor personaje politice care doresc să distrugă acest proiect pentru considerații politice.

Adresele noastre sunt clare și elocvente: am solicitat convocarea de urgență a CJSU. Situația impune măsuri urgente iar prefectul sabotează aceste proiecte.

Vom face plângere penală. El nu poate refuza convocarea CJSU.

Îi solicităm încă o dată prefectului județului Cluj să convoace în regim de urgență Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, a transmis Alin Tișe printr-un comunicat de presă.

Citește și:

Tișe acuză PSD de sabotaj în problema de la Pata Rât: „Un joc murdar împotriva clujenilor”

Prefectul îi răspunde lui Tișe: decizia amânării stării de alertă la Pata Rât s-a realizat la solicitarea Consiliului Județean Cluj

Articole Noi