Percheziții la bărbații care au sustras zeci de bunuri prin înșelăciune dintr-un magazin din Florești

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

bunuri recuperate S6PR FLORESTIPoliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au efectuat percheziţii pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale a doi bărbaţi, din comuna Aghireşu.

Au fost descoperite şi ridicate zeci de bunuri, în privinţa cărora există suspiciunea că provin din activităţi ilicite.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au continuat documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, din Aghireşu, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Astfel, la data de 17 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, împreuna cu lucrători de la Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale si sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, in baza mandatului de percheziție emis de către Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat trei percheziţii domiciliare, context în care au descoperit şi ridicat zeci de bunuri,respectiv 2 maşini de spălat, rotopercutoare, flexuri, truse de scule, ceasuri, saltele, articole de grădinărit, televizor, tigăi, maşină de tuns iarba, aspirator, etc. în valoare aproximativă de circa 50.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Citește și:

Florești: Metodă inedită de înșelăciune. Prejudiciul creat este de circa 19.000 lei. Polițiștii i-au prins pe făptași și au recuperat o parte din prejudiciu.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj