Tișe acuză PSD de sabotaj în problema de la Pata Rât: “Un joc murdar împotriva clujenilor”

Foto: Arhiva

Foto: Arhiva

Alin Tișe acuză PSD de sabotaj la pata Rât după ce a retrimis o nouă cerere pentru convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Alin Tișe a transmis presei un comunicat în care acuză PSD de sabotaj și susține că Prefectul este instrumentul politic al PSD pentru sabotaj la adresa Consiliului Județean Cluj pe problema gunoaielor. 

Sabotajul PSD la Pata Rât. 

Un joc murdar împotriva clujenilor. 

Prefectul, instrumentul politic al PSD, de sabotaj la adresa Consiliului Județean Cluj pe problema gunoaielor

A trecut o săptămână deja de când am retrimis documentele și noua cerere pentru convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Încă nimic, deși toată lumea reclama urgența.

În acest joc murdar făcut de PSD și de acoliții lui care îl sfătuiesc cred că ținta sunt Consiliul Județean și Primăria Cluj-Napoca – administrația PNL, locală și județeană.

Aceștia trebuie însă să conștientizeze că, de fapt, ținta sunt locuitorii municipiului și județului, a căror sănătate e periclitată de poluarea de la Pata Rât.

Fac apel la rațiune, în al 12-lea ceas, ca prefectul să convoace de urgență CJSU pentru declararea stării de alertă, să lase deoparte mașinațiunile politice, să dezbrace haina găunoasă de politician și să convoace ședința. Sper, totodată, că la ședință nu voi mai vedea că au venit să îl sprijine parlamentari PSD și ALDE ca să îl felicite pentru modul în care sabotează proiectul de rezolvare a alunecărilor de teren de la Pata Rât.

Responsabilitatea pentru ceea ce se va întâmpla aparține PSD și politrucului de prefect. Acesta va trebui să dea socoteală în fața instituțiilor abilitate pentru refuzul de a reconvoca ședința CJSU.