Florești: Candidații de la Florești într-un articol – interviuri și liste.

Aducem în fața floreștenilor un articol în care vor găsi mai ușor informațiile, toate adunate la un loc cu privire la alegerile locale. În acest articol, informativ veți găsi atașat link-uri către articolele despre candidații la Primăria și Consiliul Local, precum și câteva răspunsuri.

Prin urmare, candidații la alegerile locale din comuna Florești la poziția de Primar, sunt (în ordinea în care au fost publicate):

 1. ALDE- Dan Maier  
 2. Independent – Dinu Criste
 3. PNL – actualul primar
 4. UDMR – Albert Zoltan
 5. PSRO – Julien Muntean
 6. PMP – Adrian Mic
 7. Independent – Cezar Sănduleanu

În ce îi privește pe candidații la poziția de primar al comunei, redacția a propus un interviu cu fiecare candidat. Toți candidații au fost invitați oficial. Vă aduc la cunoștință că actualul primar a ignorat total invitația, iar candidatul Adrian Mic a refuzat invitația. Interviul candidatului independent Cezar Sănduleanu nu a mai fost publicat.

invitatie sulea

adrian mic

Candidații la alegerile locale din comuna Florești pentru Consiliul Local sunt în următoarele articole (în ordinea în care au fost publicate):

 1. ALDE  alte articole 1 si 2 – Cei de la Alde au făcut modificări pe care le-am aflat acum, condidatii sunt urmatorii : Vaida Florentina, Maier Dan, Jucro Eugen, Silaghi-Dumitrescu Radu, Pastor Diana, Filip Dan Robert, Moldovan Rares, Burghelea Valentin, Berariu Liviu, Pop Cosmin, Ugrutan Gabriel, Tiplea Lucian, Olari Florin, Cosmina Popescu.
 2. PSD 
 3. PNL 
 4. UDMR
 5. PSRO
 6. PMP  alte articole 1
 7. PRU 
 8. Independent – Ionut Moldovan

Acestea au fost toate informațiile ce ne-au fost aduse la cunoștință.

 

 

Articole Noi