Floreşti: Candidatura de primar a chirurgului Dan Nicolau a fost respinsă. PRU are candidaţi doar la Consiliul Local.

dan nicolauBiroul Electoral al Circumscripţiei nr. 38 Floreşti a hotărât că trebuie respinsă candidatura pentru poziţia de primar a chirurgului Dan Nicolau. Acesta rămâne însă în cursă pentru că lista de candidaţi pentru Consiliul Local Floreşti a PRU a fost validată iar Dan Nicolau este al doilea în listă.

Decizia a fost luată în sedinţa de ieri, iar candidatul poate contesta la judecătorie acestă decizie.  Conform hotărârii se pare, candidatul PRU la funcţia de primar nu a îndeplinit condiţiile de fond prevăzute de lege.

Astfel, Partidul România Unită rămâne fără candidat pentru poziţia de primar.

Pentru consiliul Local, candidaţii sunt următorii:

candidati PRU

UPDATE: Dan Nicolau: „Biroul Electoral ai partidelor PNL, PSD, ALDE si UNPR au respins candidatura”

Partidul Romania Unita, filiala Judetului Cluj a formulat contestatie impotriva Hotararii nr.20/H/27.04.2016, prin care solicita Judecatoriei Cluj Napoca anularea deciziei de respingere a candidaturii Domnului Nicolau Dan Mihail pentru functia de primar al comunei Floresti, judetul Cluj deoarece s-a produs o interpretare excesiva si rea voitoare a articului 51, alineatul 1 din Legea 115/2015, prin care s-au anulat 260 de sustinatori ai candidatului nostru la functia de primar. Votul in Biroul Electoral al Circumscriptiei nr.38 Floresti a fost exprimat pentru respingere de catre reprezentantii in Biroul Electoral ai partidelor PNL,PSD,ALDE si UNPR. Pentru admiterea candidaturii Domnului Dan Mihail Nicolau au votat Presedintele Biroului Electoral, Vice-Presedintele biroului Electoral si reprezentantul UDMR in acest Birou Electoral. Nu formulam comentarii, deoarece votul exprima o evidenta. Dan Mihail Nicolau, Presedinte PRU Cluj

 

 

 

Articole Noi