luni, septembrie 25, 2023

Tineri reținuți de polițiști pentru tâlhărie în urma unor percheziții.

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

Doi tineri bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie au fost reținuți ieri, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj. Fapta a avut loc în municipiul Cluj-Napoca.

Investigațiile au fost derulate în urma unei sesizări. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a reclamat faptul că la data de 13 mai a.c., în jurul orei 05.40, în urma unor discuţii în contradictoriu cu două persoane care se aflau în locuința sa, acestea l-ar fi agresat fizic apoi l-ar fi deposedat de un telefon mobil.

Tineri reținuți pentru tâlhărie în urma unor percheziții.

Activitățile investigativ-operative au condus la identificarea celor două persoane. S-a stabilit că sunt doi tineri de 18, respectiv 19 ani, din localitatea Florești.

La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj au efectuat trei percheziții domiciliare, ocazie cu care a fost identificat telefonul mobil, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat.

Totodată, în cadrul perchezițiilor au fost ridicate diverse bunuri de interes pentru cauză.

Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă 24 de ore.

Citește și: Cluj-Napoca: tineri reținuți pentru furt.

Două minore au fost reținute de polițiști pentru furt.

Acțiune a polițiștilor în Mărăști: peste 20 de sancțiuni în 2 ore.

Citește mai multe articole din ”Social” și află ce se petrece în comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi