Acasă Sport Sports Festival se reprogramează pe 2022. Biletele rămân valabile.

Sports Festival se reprogramează pe 2022. Biletele rămân valabile.

0
Sports Festival se reprogramează pe 2022. Biletele rămân valabile.

Cel mai mare eveniment de sport din România, Sports Festival, nu se poate organiza în 2021 și reprogramează pentru 2022.

Astfel, cele 2 meciuri demonstrative mult așteptate, cu Simona Halep și Adi Mutu vor avea loc anul viitor.

Anul 2021 a început cu mari speranțe, dar continuă să fie incert în ceea ce privește marile evenimente și festivaluri. Reglementările recent transmise pentru industria de evenimente nu oferă suficientă claritate încât să permită organizarea festivalului.

Sports Festival – întâlnire în 2022.

Ne-am dorit foarte mult să ne întâlnim anul acesta cu Simona Halep, Adrian Mutu, Totti și toți fanii sportului. Situația este încă prea complicată pentru desfășurarea evenimentelor de calibru mare.

Pentru noi, este foarte important să oferim o experiență unică de festival, în condiții de deplină siguranță. Nu dorim să dezavantajăm o bună parte dintre persoanele care au deja bilete la meciurile demonstrative.

Practic, ar trebui să jucăm meciurile de 2-3 ori, sau să lăsăm afară mii de persoane care au bilete. Ne dorim să retrăim emoția dată de vibrația unui stadion plin. Așa că, vom amâna revederea noastră pe 2022, a explicat Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

“Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu fanii fotbalului din România, la un meci demonstrativ de neuitat.

Din păcate, vremurile actuale ne-au determinat să intrăm într-un time-out nedefinit, dar vom reveni în 2022. Revenim pe Cluj Arena, cu tribunele pline, alături de invitații mei de marcă, colegii Totti, Pirlo, Gattuso, Frey și mulți alții.

Împreună cu Sports Festival și invitatii mei căutăm date care să fie potrivite pentru toată lumea. Sperăm ca autoritățile se ne ajute pe viitor. Vrem să oferim cât mai multor oameni accesul la meciuri, competiții sportive și sport în general”, a spus Adrian Mutu.

Sports Festival- biletele rămân valabile.

Biletele cumpărate de fani la cele două meciuri demonstrative rămân valabile pentru data reprogramării.

Cele două meciuri show din cadrul festivalului, Simona Halep & Friends și meciul de retragere al lui Adrian Mutu, vor avea loc la o dată stabilită. Vom definitiva calendarele competiționale din 2022, din circuitul profesionist de tenis și fotbal, de care depind invitații noștri.

Sports Festival este cel mai mare eveniment dedicat sportului din România. Înseamnă meciuri demonstrative, inițiere gratuită în peste 30 de sporturi, întâlniri cu mari campioni și profesioniști din domeniul sportului.