”VreauLa” pregătește elevii pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

VreauLa” este platforma educațională pentru elevi care a lansat o secțiune gratuită pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Fondatorii vor 50.000 de utilizatori până la finalul 2022 pentru întreaga platformă.

O secțiune nouă pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat
Target: 50.000 de utilizatori până la finalul 2022
Peste 300 de lecții
Aproape 150 de teste
Mai mult de 4.000 de întrebări grilă

Platforma educațională pentru elevi “ VreauLa ” se extinde cu “ Vreau La Examen ”, o secțiune dedicată celor care vor să se pregătească online pentru examenul de
Bacalaureat sau pentru Evaluarea Națională.

Platforma este gratuită, are 21.000 de utilizatori, iar fondatorii vizează să ajungă la 50.000 până la finalul anului viitor.

În parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, platforma de e-learning pune la dispoziția elevilor lecții prezentate schematic. Toate acestea la materii precum Limba și literatura română, Matematică, Istorie, dar și teste de autoevaluare.

Simulările și testele sunt actualizate, iar rezultatele sunt oferite în timp real.

VreauLa” – în cautare de profesori care să creeze teste.


La realizarea materialelor au participat atât studenți din cadrul asociațiilor studențesti, cât și voluntari ai Consiliului Național al Elevilor.

În acest moment, platforma oferă:
300+ materiale la șapte materii
146 teste de antrenament
4000+ întrebări de tip grilă, împărțite pe capitole tips & tricks pentru învățare rapidă

VreauLa
VreauLA

“Am lansat această platformă pentru a-i ajuta pe elevi să învețe mai eficient, dar și să se poată autoevalua. Știm cu toții cât de important este să avem instrumentele care să ne permită să învățăm. Să obținem rezultatele pe care ni le dorim.

Până la finalul anului vrem să adăugăm teste pentru toate materiile. Să găsim cât mai mulți voluntari care să creeze conținut. Un alt obiectiv este să atragem sponsorizări. Pentru a crește avem nevoie de mai mulți profesori care să facă grile constant”, afirmă Mihai Pîrvuleț, co-fondator VreauLa.

11.000 de elevi de la lansarea secțiunii pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Platforma “VreauLa” a fost lansată în aprilie 2020 de Mihai Pîrvuleț și Codruț Lemeni, studenți la Politehnică în anul II-lea. Inițial, site-ul cuprindea teste pentru admiterea la Universitatea Politehnică din București, la Facultatea de Drept și cea de Medicină.

În urmă cu o lună cei doi co-fondatori au lansat și secțiunea VreauLaExamen. Este destinată elevilor care se pregătesc pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Site-ul are 21.000 de utilizatori pentru toate cele patru secțiuni: VreauLaPoli, VreauLaMedicina, VreauLaDrept, VreauLaExamen. Dintre acestia, 11.000 de liceeni sunt utilizatori ai VreauLaExamen, secțiune dedicată Bacalaureatului și Examinării Naționale.

Fondatorii își doresc să atragă 50.000 de utilizatori până la finalul 2022.

Functionalități noi

În acest an școlar, platforma “VreauLa” are funcționalități noi. Elevii își pot compara progresul săptămânal cu ceilalți utilizatori.

În fiecare săptămână este adăugat un test nou pentru ca elevii să fie inspirați să lucreze constant. Pe lângă teste, platforma cuprinde și materiale de învățare la diferite materii.

“VreauLa” este în căutare de profesori și colaboratori interesați să contribuie cu teste noi și a crește lista de materii disponibile online.


Despre VreauLa

Platforma “VreauLa” a fost lansată aprilie 2020 de Mihai Pîrvuleț și Codruț Lemeni, studenți la Politehnică în anul II-lea. In prezent platforma are aproximativ 21.000 de utilizatori, iar fondatorii targeteaza 50.000 de elevi pana la finalul lui 2022. Cei interesați pot să se înregistreze gratuit AICI.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj