Două minore au fost reținute de polițiști pentru furt.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva  Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au depistat 2 tinere de 14, respectiv 15 ani, la scurt timp după săvârșirea unui furt, în interiorul unei societăți comerciale.

Prejudiciul a fost recupera la scurt timp, iar cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore de către polițiști.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 15.30, tinerele au fost depistate de polițiștii Secției 4 în flagrant delict, imediat după ce ar fi sustras din geanta unei femei portmoneul care conținea documente personale și bani.

Din cercetările derulate de polițiști, cele două sunt bănuite de comiterea altor două infracțiuni de furt de bunuri personale, fapte reclamate la data de 17 ianuarie, respectiv 1 februarie 2021, din interiorul aceleiași societăți comerciale.

În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj