Cluj24h.ro

sâmbătă, iunie 12, 2021
AcasăSocialCluj-Napoca: tineri reținuți pentru furt.

Cluj-Napoca: tineri reținuți pentru furt.

Foto: Arhiva  Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție au reținut pentru o perioadă de 24 de ore o tânără de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și un tânăr de 18 ani, din comuna Unirea, județul Alba, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 3 mai a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta, lăsată în afara unui magazin de pe raza municipiului Cluj- Napoca.

De asemenea, în cursul zilei de 5 mai a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 4 mai a.c., persoane necunoscute au sustras din incinta unui spațiu comercial situat în municipiul Cluj-Napoca mai multe articole de încălțăminte, cauzând un prejudiciu în valoare de 300 de lei.

În urma activităților informativ-operative, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2 și 4 Poliție Cluj-Napoca, precum și a polițiștilor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, s-a reușit identificarea autorilor, respectiv o tânără de 21 de ani din municipiul Cluj-Napoca și un tânăr de 18 ani din comuna Unirea, județul Alba.

Bicicleta sustrasă la data de 3 mai a.c. a fost recuperată, iar față de cei doi a fost luată măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

POPULARE