VINO SÂMBĂTĂ LA MUZEUL ETNOGRAFIC ȘI DONEAZĂ O CARTE PENTRU COPIII ISTEȚI!

Afis Carte mareEvenimentul caritabil este organizat de două studente de la Comunicare și PR Cluj-Napoca. Carte este un concert caritabil, care va avea loc sâmbătă, 29 noiembrie 2014, începând cu ora 14.00, la Muzeul de Etnorgafie al Transilvaniei, de pe strada Memorandumului nr. 21.

Biletul de intrare va fi reprezentat de donația unei cărți, iar volumele colectate vor fi folosite pentru a crea o bibliotecă pentru copiii care frecventează centrul de zi al FRCCF și pentru a mări numărul și diversitatea cărților pe care le au la dispoziție elevii de la Școala Generală Căpușu Mare, din județul Cluj.

Solistele de muzică populară Andreea Ciupe, Raluca Pascalău, Anuța Iuga, Anastasia Călin și Lucia Olimpia Guzu s-au alăturat benevol acestei cauze și promit un spectacol remarcabil, cu iz maramureșean.

„Acest eveniment este rezultatul unei teme de seminar, este răspunsul unei provocări pe care ne-a lansat-o doamna profesoară Veronica Ioana Ilieș. Tatăl meu mi-a inspirat dragostea pentru folclor și sper să îi inspir și eu pe clujeni. Alături de colega mea, Georgiana, am pus la cale acest spectacol, prin care dorim să atragem atenția că așa cum folclorul fundamentează cultura noastră, cărțile sunt vitale pentru dezvoltarea armonioasă a viitoarei generații”, a declarat Oana Cristina Font, co-organizatoare a evenimentului Carte.

Proiectul Studenții de la CRPP din cadrul FSPAC, UBB, Cluj-Napoca pentru comunitate se află la ediția a IV-a și presupune implicarea studenților în campanii de responsabilitate socială universitară, iar în acest an se vor desfărșura sub egida Prin cultiură și artă să ajutăm. Acest proiect a fost inițiat și coordonat de Lector dr. Veronica Ilieș.

Vă invităm să vă alăturați cauzei noastre și să ne oferiți sprijinul pentru a asigura succesul acestei inițiative. Implicarea dumneavoastră activă va avea drept finalitate colectarea unui număr semnificativ de cărți, care vor fi de folos pentru extinderea orizontului copiilor.

 

Articole Noi