Vasile Blaga: „Dacă Emil Boc se simte atras de un alt partid, să demisioneze”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

vasile blagaPreşedintle Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat că Emil Boc ar trebui să îşi dea demisia din PDL, dacă o susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale. 

Vasile Blaga este deranjat de faptul că Emil Boc a anunţat că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile din noiembrie pentru Cotroceni, asta după ce declarase că îl va susţine pe Iohannis, iformează Mediafax.

Nu este deloc demn un astfel de demers din partea domniei sale, mai ales că şi eu şi dumneavoastră l-am auzit iniţial că îl susţine pe domnul Iohannis, a spus Vasile Blaga.

Acesta a mai adăugat că dacă Emil Boc se simte atras de un alt partid, ar fi bine să demisioneze din PDL. De altfel, această invitaţie a primit-o şi din partea altor colegi.

Vasile Blaga aţinut să reamintească faptul că Emil Boc a ajuns primar datorită partidului din care face parte, iar PDL nu îi datorează nimic.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj