Teatrul Maghiar de Stat Cluj a deschis stagiunea 2014/2015. Ce puteţi urmări în această stagiune?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

huntheater_kmn_bi-5158Anul acesta, Teatrul Maghiar de Stat Cluj a deschis, încă din luna august, stagiunea 2014/2015, cu ocazia celei de a V-a ediții a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj.

Din repertoriul Teatrului, au fost programate spectacolele: Unchiul Vania de A.P. Cehov, regia: Andrei Șerban și Dantelă după romanul Mamó de Angi Máté, regia: Kinga Mezei. Spectacolele și evenimentele organizate la cortul Teatrului din Str. Kogălniceanu au avut succes, iar publicul a fost prezent în număr mare. De asemenea, a fost vernisată, în foaierul Teatrului, și expoziția de fotografie Țara secuilor văzută de sus, care poate fi vizitată până la sfârșitul lunii septembrie.

Teatrul deschide stagiunea cu repetițiile pentru două noi premiere – a declarat Gábor Tompa la deschiderea oficială a stagiunii 2014/2015. Alexandru Dabija montează la Sala Mare vodevilul Logodnicii de provincie de Georges Feydeau, care va avea premiera pe 3 octombrie, iar Nona Ciobanu pune în scenă la Sala Studio o piesă proprie intitulată Cel care închide noaptea, premiera fiind programată pe 4 octombrie.

În această toamnă, Teatrul Maghiar de Stat va participa la două festivaluri de teatru din București; spectacolul Brad de Crăciun la familia Ivanov de Al. I. Vvedenski, regizat de András Urbán, va participa la începutul lunii octombrie la festivalul internațional Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul “Nottara”, iar Victor sau copiii la putere de Roger Vitrac, regia: Silviu Purcărete, a fost invitat la Festivalul Național de Teatru.

huntheater_kmn_bi-2637Evenimentul cel mai important al stagiunii 2014/2015 va fi cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru INTERFERENȚE, organizat în perioada 26 noiembrie – 7 decembrie, având ca temă mărturiile corpului.

În luna septembrie sunt programate următoarele spectacole: Caravaggio Terminal, un proiect de András Visky şi Robert Woodruff, regia: Robert Woodruff (vineri, 19 și sâmbătă, 20 septembrie, ora 20.00, Sala Studio); Dantelă, după romanul Mamó de Angi Máté, regia: Kinga Mezei (marți, 23 septembrie, ora 20.00, Sala Studio) și Unchiul Vania de A. P. Cehov, regia: Andrei Șerban (vineri, 26 septembrie, ora 19.00, spectacol studio în Sala Mare).

Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul www.biletmaster.ro, iar din 2 septembrie de la casa de bilete a Teatrului, între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj