Urbanismul din Cluj, dezbătut în cadrul unei noi ediţii a Serilor Clujului Cultural. Află detalii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

clujul culturalClujulcultural.ro revine cu o nouă ediţie a serilor Clujului cultural. De data aceasta tema dezbaterii va fi urbanismul, iar invitaţi importanţi vor discuta din toate unghiurile acest subiect intens dezbătut în oraşul nostru. 

Evenimentul va avea loc în 9 septembrie 2014, de la ora 18, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21), în sala Reduta şi se află la ce-a de a III-a ediție a SERILOR CLUJULUI CULTURAL.

Sub genericul Urbanism à la Cluj. Vechi vs nou (Planul Urbanistic General în 2014), vor discuta invitaţi de seamă:

Şerban Ţigănaş, arhitect, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România

Adrian Borda, arhitect, șef de proiect pentru noul PUG

Ligia Subţirică, arhitect şef al oraşului

Dan Clinci, arhitect

Kristina Reştea, jurnalist actualdecluj.ro

Ovidiu Cornea, jurnalist voceatransilvaniei.ro

Moderatorul evenimentului va fi Tiberiu Fărcaş, editor –coordonator Clujulcultural.ro

Programul va cuprinde vizionarea documentarului francez „Șantier în lucru”,despre dezvoltarea urbanistică comparată a orașelor Cluj-Napoca, Iași și Constanța, urmată de o dezbatere despre urbanism și despre efectele pe care adoptarea noului Plan Urbanistic General (PUG) le va avea asupra dezvoltării municipiului Cluj-Napoca.

Despre Serile Clujul Cultural

Proiect iniţiat în ianuarie 2014 de siteul clujulcultural.ro, având ca scop promovarea dialogului cu personalităţi validate, pe cele mai ardente teme de pe agenda publică.

Primele două ediţii au avut loc în lunile ianuarie si mai, când au fost invitaţi  cunoscutul jurnalist Adelin Petrişor, care şi-a lansat la Cluj o carte, şi sociologul Vasile Sebastian Dâncu, care a vorbit despre nostalgia comunismului la români.

Serile Clujul Cultural vor continua.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj