Ministrul pentru Dialog Social: Politicienii Opoziţiei au discreditat imaginea României.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Aurelia CristeaMinistrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, critică gestul liderilor ACL, de a discredita nominalizarea României pentru un fotoliu de Comisar European. Cristea a declarat că prin astfel de acţiuni, politicienii din Opoziţie dovedesc lipsă de discernământ şi de respect.

„Gestul făcut de liderii Opoziţiei arată că nu înţeleg un fapt simplu: viitorul Comisar European nominalizat de România va reprezenta interesele Uniunii Europene, nu ale unui partid politic sau altul. Aceste gesturi mărunte, mânate de ură, nu fac decât să arate, în afara ţării, cât de puţin ne respectăm unii pe alţii şi, mai mult, cât de puţin respectăm imaginea României. Dar nu este prima dată când PDL, sau cum se numeşte astăzi partidul din care fac parte aceiaşi colegi şi protejaţi ai preşedintelui Traian Băsescu, este mai preocupat de jocuri meschine de culise, în detrimentul şi în defavoarea românilor şi a României”, a declarat ministrul delegat pentru Dialog Social.

Cristea a mai arătat că îşi manifestă toată susţinerea pentru Corina Creţu, europarlamentar PSD, şi nominalizarea României pentru un portofoliu în Comisia Europeană.

“Corina Creţu este un politician impecabil. A ştiut întotdeauna să apere interesele României, prin atitudinea şi proiectele promovate în Parlamentul European. Şi-a dedicat munca recunoaşterii drepturilor românilor care muncesc în spaţiul european, şi a reuşit să obţină rezultate extraordinare. Prin nominalizarea Corinei Creţu, susţinută de PSD Cluj, Victor Ponta demonstrează încă o dată aprecierea pentru politică dusă de social democraţii din Transilvania”, a mai spus Cristea.

Liderii ACL, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis, au transmis o scrisoare mai multor lideri europeni, în care arată că nominalizarea Corinei Creţu pentru un fotoliu de Comisar European a fost făcută ilegal.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj