Un clujean îi reproşează lui Boc că dă 500.000 lei Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi. „Eu plătesc ca prostul taxe şi impozite?”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
boc
foto: Arhiva Cluj24h.ro

Un clujean nemulţumit îi reproşează Primarului Municipiului Cluj-Napoca faptul că dă 500.000 lei Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi.  Acesta îi mai reproşează edilului că nu a rezolvat adevăratele probleme ale comunităţii.

Domnule Boc, eu plătesc ca prostul taxe şi impozite locale pentru ca dumneavoastră să daţi 500.000 lei (!!!) Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi? Sper să nu credeţi că o să fiţi reales anul viitor!, spune cetăţeanul în începutul reclamaţiei sale de pe pagina de facebook a edilului.

Pe de altă parte, Emil Boc arăta tot pe pagina oficială de facebook, care este suma alocată în acest an pentru TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania) unul dintre cele mai importante festivaluri de la Cluj, respectiv 1.000.000 lei.

Mai sunt două luni până la cea de a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), un eveniment consacrat al Clujului și unul dintre cele mai importante festivaluri de film din Europa Centrală și de Est. Primăria Cluj-Napoca va sprijini cu 1 milion de lei ediția din 2015 a festivalului, finanțare nerambursabilă aprobată în ședința de Consiliu local de astăzi. Față de 2014, în acest an am dublat suma alocată proiectelor culturale și sociale dezvoltate de organizații non-guvernamentale ajungând la un total de 2 milioane de euro. TIFF 2015 se va desfășura în perioada 29 mai – 6 iunie 2015, a spus Emil Boc pe pagina personală de facebook.

bani cultura bani cultura 1

Cetăţeanul a continuat să arate în reclamaţia sa care sunt nemulţumirile sale şi să arate că de fapt, Emil Boc nu a rezolvat în mandatul său cu adevărat, problemele cetăţenilor.

Niciunul din proiectele mari ale oraşului( sistemul de ticketing, pistele de biciclete, dărâmarea coteţelor-garaje) nu a fost dus la bun sfârşit şi mai toate promisiunile dumneavoastră nu s-au concretizat. În ultimii doi ani nu s-a făcut nimic concret care să îi ajute pe clujeni. Sala Polivalenta poate fi considerată o excepţie, dar ea nu a rezolvat nicio problemă de zi cu zi a clujenilor. Cele 40 de autobuze sunt şi ele bune, dar s-au plătit pe credit. Se putea face proiect pe fonduri europene şi cumparaţi cu aceeaşi bani 100 de troleibuze şi se extindea reţeaua de troleibuz în oras. Există atâtea proiecte care s-ar putea face pe fonduri europene şi care ar ajuta oraşul foarte mult, dar atât dumneavoastră, cât şi subalternii din primărie, vă ascundeţi în propria cochilie şi nu doriţi să confruntaţi oamenii. Dacă un proiect nu poate fi atribuit unei firme „de casă”, atunci se uita de el. Dacă se face cu o firma de casă, atunci ne facem publicitate peste tot la demararea proiectului şi apoi uităm de el (vezi bicicletele de închiriat şi sistemul de ticketing). Sunt curios dacă stergeti postarea. Eu oricum am făcut o captură de ecran”, a scris cetăţeanul nemulţumit pe pagina oficială de facebook a edilului.

Citeşte AICI cre sunt sumele nerambursabile alocate pentru proiectele majore al Municipiului Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj