Peste 100.000 de euro s-au adunat pentru paramedicul Florin Bene

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

P1090328Luni seară, Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Cluj – Napoca a găzduit concertul  caritabil destinat colectării fondurilor  necesare  tratamentului  de specialitate pentru plutonierul major Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj.

Fundaţia IRIS s-a alăturat demersurilor iniţiate în tot acest timp pentru susţinerea colegului  nostru  şi  a  organizat  un spectacol  extraordinar,  în  cadrul  căruia  au  evoluat formaţiile autohtone de muzică rock IRIS, COCO, PACT şi SEMNAL M .

La evenimentul care a reunit peste 800 de fani, a fost prezentă şi soţia lui Florin, care  a primit din partea componenţilor trupelor nominalizate un tricou personanalizat cu semnăturile lor, pentru a-i încuraja şi a le reaminti că nu sunt singuri pe acest drum.

Sumele  donate  până  în  prezent  de  către  toţi  cei  care  au  manifestat  empatie  şi solidaritate cu paramedicul clujean au depăşit 100.000 de euro, din cei 150.000 necesari intervenţiei chirurgicale de specialitate.

P1090319 P1090312

Citeşte şi:

“Salvatorii merită şi ei salvaţi”. Concert caritabil pentru paramedicul Florin Benea.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj