UPDATE: Tunde Peter, inspector general şcolar adjunct suspectat că a luat mită în sesiunea de toamna a BAC-ului

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

tunde peterProcurorii DNA Cluj au percheziţionat biroul inspectorului general şcolar adjunct din cadrul Inspectoratului Judeţean Cluj, Peter Tunde, informează evz.ro. 

Conform acestora, percheziţiile au legătură cu sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Procurorii au găsit în biroul lui Peter Tunde documente şi suma de 400 de euro cu titlul de mită, oferită în cadrul acestei sesiuni de examene.

Inspectorul general şcolar adjunct a fost dus la sediul DNA Cluj pentru audieri, iar surse din cadrul ISJ Cluj susţin că la sesiunea din vară au existat informaţii cu privire la intenţiile pe care inspectorul şef şcolar adjunct le are cu privire la posibila fraudare a examenului.

În urma tragerii la sorţi, domna Peter Tunde a ieşit preşedinte la o comisie de bacalaureat dar a fost schimbată repede din funcţie de către şeful ISJ Cluj. S-a spus că a fost schimbată deoarece au existat mici bănuieli legate de intenţiile doamnei Peter, la examenul de bacalaureat şi din această cauză a fost schimbată din funcţie. La sesiunea din toamnă, doamna Peter a ocupat funcţia de membru al centrului de evaluare pentru examenul de bacalaureat”, au declarat surse de maximă încredere din interiorul ISJ Cluj pentru evz.ro.

UPDATE: Peter Tunde a fost reţinută 24 de ore pentru trafic de influenţă în formă continuată. Conform ISJ Cluj, aceasta a fost înlăturată din funcşia deşinută în cadrul instituţiei în baza unui ordin emis astăzi, de Ministerul Educaţiei: „încetează detașarea dnei profesor Peter Tunde Ilona Csilla în funcția de Inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Cluj. Cu aceeași dată, dna profesoară revine la catedra rezervată”. 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj