Primarul din Floreşti nu a invitat politicieni la zilele comunei. Cine vor fi oficialităţile pe care le va primi sâmbătă?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Horia SuleaLa sfârşitul acestei săptămâni vor avea loc în poligonul de pe strada Tăuţiului, Zilele comunei Floreşti. Evenimentul îşi propune să-i adune pe floreşteni într-o ambianţă plăcută şi plină de voie bună.  

Zilele comunei Floreşti se apropie cu paşi repezi, iar edilul comunei anunţă în presa locală că pentru prima dată, acest eveniment va fi 100% al floreştenilor şi că nu a invitat special niciun politician.

Suntem convinşi că cei mai fericiţi de acest aspect sunt chiar floreştenii, nu de alta dar s-au cam săturat şi ei să le vadă pe fetele primarului plimbăndu-se printre oameni, îmbrăcate în haine inscripţionate PNL.

andrada suleaO fi însemnând asta ipocrizie? Ne uităm doar la ediţia trecută a Zilelor comunei Floreşti şi ne putem aminti clar, cum fiica cea mică a edilului se poza alături de participanţi la eveniment cu o pelerină galbenă inscripţionată PNL.

Ei bine să spunem că nu asta e cea mai mare problemă. Dar, în momentul în care te baţi cu pumnii în piept că evenimentul din acest an va fi al floreştenilor şi nu al politicienilor fără să-ţi pui o simplă întrebare, cum ar fi: „Stai bă că în programul de sâmbătă am o primire de oficialităţi, pe cine mai primesc eu dacă nu chem pe nimeni?”.

Nu că suntem răi, dar n-ar fi fost mai bine la singular? Nu de alta dar după cum ni se arată în Dincţionarul Explicativ Român, OFICIALITÁTE, (1) oficialități, s. f. 1. Persoană oficială; (la pl.) autoritățile dintr-o țară, dintr-un oraș; reprezentanții oficiali ai autorității. 

Răspunsul n-ar fi unul complicat dacă am face un mic exerciţiu de imaginaţie şi ne imaginăm cum doamna Adriana Irimieş îl va invita pe edil pe scenă şi cam asta va fi tot ce înseamnă „primire oficialităţi” din programul de sâmbătă al evenimentului.

Cu toate acestea, ne vine foarte greu să credem că nu l-a invitat şi pe şeful său de la nivel judeţean, preşedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan dată fiind prietenia dintre cei doi.

Aşteptăm cu nerăbdare ziua de sâmbătă pentru a afla cine vor fi oficialităţile, dacă primarul comunei nu a transmis invitaţii politicienilor.

Iată programul FINAL al celor trei zile de sărbătoare

Vineri, 5 septembrie

Ansamblul “Cununa Someşană” Floreşti

Program folcloric susţinut de Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj şi invitaţii săi: Anca Branea Neamţu, Claudiu Ciotleuş, Ana Strâmturean, Irina Someşan, Felix Gălan, Ioan Dordoi, Maria Marcu – acompaniaţi de Orchestra Profesionistă “Cununa Someşană”, dirijor Ovidiu Barteş

Copiii de la Ansamblul “Junii Vlădesei” Huedin

Soţii Valeria si Traian Ilea

Emanuel Cârstea

Sâmbătă, 6 septembrie

Primire Oficialităţi

Ansamblul “Cununa Someşană” din Floreşti

Teatru de Păpuşi Minireactor – Cipi şi surprize

Livia Maria Hetea

Ioana Budae

Ansamblul Nepoţii Iancului din Mărişel

Andra Mariş şi Dana Purcel

Ansamblul de copii “Muguri de folclor” Cluj

Ansamblul folcloric “Dor Transilvan” al C.T.P. Cluj-Napoca

Iulia Bucur

Ansamblul “Izvoraşul” din Tureni

Nicoleta Hădărean

Danny D” – muzică uşoară

Zumba (r) cu instructori din Floreşti şi Cluj

CONCERT ANDA ADAM

CONCERT VIZI & BAND – finalist Vocea României

Duminică, 7 septembrie

Teatru de păpuşi Minireactor:

Spectacol de Magie

Workshop creaţie păpuşi

Elevii de la Şcoala Gimnazială Gheorghe Şincai Floreşti: Grupul Folcloric Florile Floreştiului: Ioana Bucur, Cătălin Tomoş, Octavian Tanţău – chitară, voce

Grupul vocal Zâmbet de Copil

Echipa de majorete “Destiny”

Echipa de majorete “Steluţe”

Incubatorul de arte, afiliat la Societatea Internaţională de Studii Muzicale Cluj – Floreşti, recital de muzică clasică: Raluca Trif, Maria Pârvu, Alessia Borzu, Ioana Silveştean – prof. canto Marina Simionescu, Corepetitor: prof. Roxana Florea

Ansamblul de Jocuri Maghiare Pipacsom din Ciumbrud

Premierea Zootehniştilor din Floreşti

Clubul Sportiv hayashi Activ Floreşti – maestru instructor Adrian Gherman (karate, dans modern, balet)

Ansamblul de jocuri ţigăneşti Igranka – Floreşti

Alex Vaida

Gabriela Mărincuş

Lavinia Mariş

Adina Hada

Ansamblul “Măgura” Călaţele

Adriana Irimieş

Ansamblul “Cununa Someşană” Floreşti

CONCERT ŞTEFAN STAN – CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI

FOCURI DE ARTIFICII

 

1 COMENTARIU

  1. Pai, orgoliul ajunge Culmi paroxistice! Isi doreste atat de mult functia, deh, din tractorist primar, este un salt (sau sut in fund) încât gustul puterii e atat de mare ca ajunge sa-si nege proprii parteneri de partid! Sau o fi având vreo legatura cu ordonanța vis-a-vis de apartenenta politica a primarilor? Da, nu invitam politicieni, dar toți de pe,scena sunt cu ii galbene brodate cu albastru! Oare dansul nu e politician? Deci, sa stea acasă! E sărbătoarea florestenilor! Sau nu?

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj