Emil Boc a semnat în faţa presei pe lista de susţinere a Elenei Udrea

emil boc si udreaElena Udrea a fost prezentă astăzi, la Cluj-Napoca unde a susţinut o conferinţă de presă. Alături de ea a fost şi primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc care a vrut neapărat să semneze lista de susţinere a candidatei PMP în faţa camerelor de luat vederi.

Subiectul conferinţei de presă l-a făcut vizita Elenei Udrea la Câmpia Turzii, unde a stat de vorbă cu persoane disponibilizate de la Mechel Câmpia Turzii. Aceasta, alături de europarlamentarul PMP, Siegfried Mureşan au promis că vor aduce la Cluj 3,5 milioane de euro din fonduri europene pentru crearea de locuri de muncă de care să beneficieze cei care şi-au pierdut locurile de muncă de la fabrică.

În cadrul conferinţei, deşi a declarat deja în câteva rânduri că o susţinepe Elena Udrea, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a semnat lista de susţinători.

 semnaturi elena udrea 1 semnaturi elena udreaÎn explicaţia sa, Emil Boc nu a ratat ocazia să critice actualul Guvern, pe Victor Ponta precum şi un alt candidat la alegerile prezidenţiale. Mai mult, acesta a explicat cum poate fi ridicată economia ţării. Alţi doi reprezentanţi ai PNŢCD au semnat lista de susţinători.

conferinta elena udrea

Am semnat lista susţinătorilor Elenei Udrea pentru candidatura la funcţia de Preşedinte al României. De ce? Elena Udrea susţine ca model economic, creşterea economică prin investiţii şi locuri de muncă, a explicat Emil Boc.

Elena Udrea a mai declarat în cadrul conferinţei că nu va primi primari din alte partide în Partidul Mişcarea Populară, însă cei care doresc pot adera la fundaţia partidului.

Articole Noi