Tunde Peter, condamnată definitiv. Curtea de Apel a respins recursul făcut.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

tunde peterTunde Peter a fost condamnată definitiv. Curtea de Apel Cluj a respins astăzi, recursul formulat de avocaţii săi. 

Fostul Inspector şcolar adjunct, Tunde Peter a fost condamnată de Tribunalul Cluj la sfârşitul lunii ianuarie la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Avocaţii acesteia au făcut recurs la sentinţa dată, dar astăzi, Curtea de Apel Cluj a respins recursul.

Tot în cadrul sentinţei definitive de astăzi, a fost respins şi apelul lui Perşa Vasile, în acelaşi dosar.

În şedinţa publică de astăzi, 27.04.2015, în cauza privind pe PETER TÜNDE ILONA CSILLA şi PERŞA VASILE-FELICIAN, Curtea de Apel Cluj a hotărât respingerea , în baza art. 421 pct. 1 lit. b) C.p.p., ca nefondată a apelurilor declarate de inculpaţi împotriva Sentinţei penale nr. 41 din 28 ianuarie 2015 a Tribunalului Cluj.

De asemenea, în baza art. 424 alin 2,3 C.p.p., s-a dispus deducerea din durata pedepsei aplicate inculpatei PETER TÜNDE ILONA CSILLA, durata reţinerii, arestării preventive şi a arestului la domiciliu de la 01 09 2014 la zi.

Sentinţa este definitivă, se arată în comunicatul Curţii de Apel Cluj.

Vă reamintim faptul că Tunde Peter, fost inspector şcolar adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj a fost arestată la domiciliu după ce a luat bani de la mai multe persoane pentru a „rezolva” note mai bune la sesiunile de Bacalaureat. Mai exact aceasta a primit puţin peste 10.000 de euro. 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj