Tinerii au contribuit cu 16.500 de lei pentru o cauza nobila

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

capitala tineret 2

  • 3 evenimente 

  • 3 arte ale spectacolului

  • 3 locuri mai puțin convenționale

  • peste 2.500 de participanți în total

  • o cauză caritabilă

  • 16.500 de lei strânși pentru renovarea saloanelor de la Oncopediatrie

Pe scurt, asta s-a întâmplat în ediția lunii aprilie a proiectului Day 15 din cadrul programului Youth@Cluj-Napoca 2015. Vrem să mulțumim partenerilor care au contribuit la realizarea acestor evenimente frumoase pentru clujeni, dar mai ales comunității clujene care se implică activ în acțiunile Day 15!

Ultimul eveniment din seria celor gândite pentru luna aprilie a fost petrecerea caritabilă organizată pe acoperișul unde se află Restaurantul View Cluj, împreună cu echipa Balcony TV.

La această petrecere, participanții au donat 16.500 de lei (peste 3.700 de euro) pentru cauza caritabilă de care echipa Day 15 se va ocupa împreună cu Asociația Little People România. Într-unul din evenimentele viitoare Day 15, vom renova saloanele de la Pediatrie 2, secția Oncopediatrie. Urmăriți în continuare activitatea de pe pagina de Facebook Day 15 pentru a afla din timp toate detaliile despre acest proiect.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea unui eveniment reușit, deoarece împreună ne-am depășit obiectivul propus și mulțumim, mai ales, comunității clujene care se implică tot mai mult în inițiativele Day 15.

– Balcony TV Cluj/Kolozsvár
– Asociatia Little People Romania
– Restaurant View Cluj
– The Londoner – Great English Pub
– Urbannect
– DJ Marwan / DUA
– Nopame
Fishman

Mai multe detalii despre petrecere puteți găsi AICI și AICI puteți urmări un video realizat de iCluj.

capitala tineret 1Detalii despre celelalte 2 evenimente (unul fiind dedicat dansului, celălalt dedicat artei teatrale, iar petrecerea fiind dedicată muzicii) din cadrul ediției lunii aprilie a proiectului Day 15 găsiți în articolul de AICI.

Sperăm ca și următoarele evenimente Day 15 să atragă la fel de mult atenția comunității clujene și împreună să reușim, prin acțiuni simple, să contribuim la îmbunătățirea unor aspecte ale spațiului public din oraș și nu numai.

Day 15 este unul dintre proiectele strategice ale programului Youth@Cluj-Napoca 2015și face parte din direcția #ShareSpace a programului.

Un alt proiect care a atras atenția comunității și care face parte din direcția #ShareSpace este totemul CLUJ 2015. Lansat acum 2 luni, în Parcul Central, totemul a fost gândit ca un punct de atracție pentru turiștii și locuitorii orașului.

10 designeri clujeni au contribuit la realizarea totemului, iar o parte dintre aceștia au răspuns câtorva întrebări despre motivele pentru care s-au implicat în proiect, În acest articol puteți citi răspunsurile acestora și care sunt sfaturile pe care ei le-ar da designerilor aflați la început de drum.

capitala tineret 1Urmăriți în continuare pagina de Facebook Day 15 pentru a afla din timp care sunt evenimentele viitoare. În fiecare lună implicăm comunitatea clujeană în acțiuni menite să transmită câte un mesaj pozitiv, într-un mod creativ și prin care dăm un nou sens spațiilor din oraș.

Proiectul Day 15 este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.eeagrants.org, www.fondong.fdsc.ro) și este co-finanțat și susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Day 15 este unul dintre proiectele strategice din cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj