Tunde Peter, ajutată de consilierul lui Boc în comiterea infracţiunii de trafic de influenţă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
tunde peter
Foto: www.facebook.com

Fostul adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, condamnat pentru trafic de influenţă a primit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare dar şi confiscarea sumei de 10.300 euro. Tunde Peter avea oameni chiar în Primăria Cluj-Napoca.

Fiul său, care este consilierul Primarului Emil Boc era cel care „racola” persoanele ce ulterior apelau la Tude Peter pentru a obţine rezultate bune. Fostul adjunct al ISJ Cluj a profitat din plin de funcţia de conducere pe care o deţinea şi în schimbul unor sume de bani, comitea această infracţiune.

Mai exact, după cum arată şi motivarea sentinţei, cumpărătorii de influenţă proveneau din mediul profesional al fiului său, Pal Peter (consilierul lui Emil Boc) sau au fost racolaţi prin intermediul acestui mediu profesional. Judecătorii au mai arătat că Tunde Peter se folosea şi de cumpărătorii de influenţă pe care îi cunoscuse ocazional şi din mediul său profesional.

Pentru ca totul să se desfăşoare cum trebuie, fostul adjunct al ISJ Cluj folosea un vocabular codificat, format din cuvinte din domeniul croitoriei sau al modei, au mai arătat judecătorii în motivarea sentinţei.

Citeşte şi

UPDATE: Tunde Peter, inspector general şcolar adjunct suspectat că a luat mită în sesiunea de toamna a BAC-ului

Tunde Peter a fost arestată preventiv pentru luare de mită. A promis note mari la BAC

Fostul adjunct al ISJ Cluj a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj