Primaria Floresti scoate la inchiriat pasunile ce le detine. Luni are loc licitatia

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
animale la pasune
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primaria Floresti anunta licitatie publica pentru inchirierea unor terenuri pasuni, proprietate privata a comunei Floresti pentru pasunatul animalelor.

Astfel, conform anuntului în ziua de 09.03.2015, ora 10, în sala de ședințe a Consiliului Local, va avea loc licitaţia publică pentru închirierea unor terenuri păşuni, proprietatea privată a Primăriei Florești pentru păşunatul animalelor.

La procedura de licitație poate participa orice persoană care deține animale înscrise în RNE și care conform evidențelor autorității contractante nu dețin în folosință suprafețele necesare pentru efectivul de animale în baza unor alte contracte de arendare/înscriere, semnate cu terți.

În vederea participării la licitație, ofertanții au achiziționat caietul de sarcini al licitației, achitând contravaloarea acestuia, în cuantum de 10 lei, la casieria Primăriei Florești. Acestia si-au depus documentele pana la 5 martie 2015, ora 18:00 cu următoarele acte:

– Cerere de participare la licitație (se poate obține de la Biroul de Fond Funciar dincadrul Primăriei Florești;

– Copie după actul de identitate;

– Copii după documentele din care rezultă înregistrarea în Registrul Național al Exploatațiilor;

– Copii după pașapoartele tuturor animalelor deținute, eliberate de către medicul veterinar, precum și copii de pe documente din care să reiasă și numărul de crotaliu al fiecărui animal deținut în proprietate;

– Adeverință de la Registrul Agricol din care să reiasă numărul de animale deținut;

– Declarație pe propria răspundere de asigurare a unei încărcături minime de 0,3UVM/ha pentru suprafața solicitată;

– Declarație privind stabilirea și cuantumul taxei de îngrijire-supraveghere a animalelorla pășunat (taxa de păstor/ciurdar);

– Certificat fiscal care să ateste lipsa datoriilor față de bugetul local al comunei Florești;

– Xerocopie după chitanțele care atestă plata taxei de participare la licitație (în cuantum de 50 lei), a garanției de participare la licitație (în cuantum de 100 lei) și a caietului de sarcini (în cuantum de 10 lei).

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj