Asociația Medisprof și CS Mănăștur sprijină bolnavii de cancer

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
saptamana-de-prevenire-cancerului-de-col-uterin-0
www.doxologia.ro

Asociația Medisprof participă weekendul acesta la un eveniment sportiv internațional, mai exact la meciul amical de rugby dintre CS Mănăștur și Budapest Exiles. Evenimentul sportiv va fi și unul caritabil.

Pe parcursul meciului, participanții vor putea dona bani pentru bolnavii de cancer, în cadrul campaniei PitStops 4 life, organizată de Asociația Medisprof în parteneriat cu PitStops.ro. Obiectivul principal al campaniei PitStops 4 life este educarea pacienților bolnavi de cancer. Fondurile atrase prin intermediul acestei campanii vor fi folosite de către Asociația Medisprof pentru realizarea unor broșuri explicative cu toate tipurile de cancer, care vor fi transmise gratuit bolnavilor de cancer.

Toți participanții care vor dona*, vor participa automat la tombola cu premii organizată de către Asociația Medisprof. Premiile puse în joc în cadrul tombolei sunt următoarele:

un polo infiniti/redbull

un tricou monster

cană

Asociația Medisprof a fost fondată în anul 2011 și are ca obiective principale susținerea și îmbunătățirea rețelei medicale oncologice din România, atât din perspectiva formării cadrelor medicale, dar mai ales din perspectiva sprijinirii pacienților bolnavi de cancer.

*Suma minimă propusă este de 10 lei de persoană

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj