Floreşti: Patronul fermei de pui îl contrazice pe primarul comunei: „Prostii”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cobarzan si suleaPrimarul comunei Floreşti a fost prezent la emisiunea realizată de stiridecluj.ro unde a răspuns întrebărilor cetăţenilor comunei Floreşti. Una dintre declaraţiile făcute a şi primit răspunsul patronului fermei de pui.  

Mai exact, în cadrul emisiunii, edilul a declarat că activitatea fermei de pui este pe sfârşite şi că intituţii superioare cer informaţii.

”Nu am mai simțit mirosul de la ferma de pui în ultima perioadă. Pe parcursul timpului s-au făcut mai multe plângeri. Astăzi suntem în situația să dăm curs unor cereri ale instituțiilor statului și cred că suntem în pre-momentul încheierii acestei activități. Nu aș putea să vă spun ce se întâmplă, nu că nu vreau, dar nu știu, însă ceva se întâmplă. Din ce în ce mai multe instituții ne cer date despre acele construcții”, a declarat primarul comunei Floreşti pentru stiridecluj.ro.

Patronul fermei de pui, Nicolae Cobârzan spune că Primarul comunei Floreşti a vorbit prostii în cadrul emisiunii.

Nu am văzut emisiunea, am văzut articolul. Prostii. Nu este adevărat nimic ce a spus, activitatea fermei de pui nu a scăzut deloc, nici nu va scădea. Au cerut informaţii instituţii? Poate lui i-au cerut dar nu despre fermă, dacă vor informaţii despre fermă suntem aici să vină să îmi ceară. N-am avut nici controale. Să îi ceară informaţii despre ansamblul de blocuri din partea de nord pe care l-a autorizat la 100 de metri de fermă, sau pentru blocurile din cealaltă parte la nici 200 de metri. Dar pentru ferma de pui, mie trebuie să îmi ceară informaţii. Ferma de pui nu se închide nici după 2016 pentru că vorbim despre o prelungire a autorizaţiilor, nu de o reautorizare, şi vă spun eu că vor fi prelungite pentru că funcţionăm perfect legal, a declarat acesta pentru Cluj24h.ro.

Citeşte şi:

[Interviu] Nicolae Cobârzan: “Ferma de pui miroase cel mai tare în campaniile electorale”

3 COMENTARII

  1. Primarul asta e habarnist! De ce sa ceara alte instituții date despre ferma? Sa dea punctual informatii reale. A, ca el actioneaza dând „informatii” altor instituții….e problema lui. Primarule, ferma exista cand voi dădeau in draci autorizării de construire!!! CINE E IN CULPA? Oare daca ferma ar fi condusă de un ales de-al tau si nu un fost consilier PSD, cum ai riposta? Din păcate cunosc bine patronul fermei dl Cobarzan! Un om de calitate si cu verticalitate! NU TRACTORIST!

  2. Ferma se supune LEGISLATIEI. Legislatia nu mai permite, ferma pleaca. La fel cum au fortat firmele care produc componente electronice in AFARA clujului. Coborzan e suparat, dar asta e. A profitat destul.

  3. pai daca astia prelungesc autorizatia, e timpul sa iesim in strada si sa blocam drumul catre ferma.sa ne strangem un sfert din cei ce locuiesc in zona si sa sa facem o coloana de masini in fata fermei miscandu-ne foarte incet. astfel vom incetini aprovizionarea masinilor cu produse Amareto.Oricum la mersul incet in coloana suntem ‘profesori’, iar politia nu ne poate face nimic fiindca suntem in miscare si nu stationati pe strada. Trebuie sa atragem atentia tuturor si sa vada ca in zona locuiesc oameni cu drepturi care vor sa traiasca in aer curat nu in cotet. Nu e vina noastra ca suntem saraci si nu am avut bani de apartament in zone bune a Clujului. Trebuie facute sesizari pt a face anchete si mass media locala si nationala.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj