Tricolorele, război total la Cluj cu Turcia. Vezi imagini de la pregătiri.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

mesh Romania-TurciaRazboi total sub panou in preliminarile EuroBasket 2017. Nationala feminina de baschet se dueleaza sambata viitoare la Cluj cu Turcia, semifinalista la ultimul Campionat Mondial si dubla medaliata la Europene in 2011 si 2013.

Selectionerul Miroslav Popov a sunat deja adunarea. Jucatoarele din campionatul intern au intrat intr-un program spartan de pregatire cu doua antrenamente zilnice si sedinte in sala de forta. Stranierele se alatura si ele lotului luni.

Dupa doua victorii importante obtinute in primele doua etape ale Grupei H din cadrul preliminariilor Eurobasket Women 2017, scor 67-65 cu Bosnia&Hertegovina, si respectiv 78-77 cu Israel, echipa nationala a Romaniei are o dubla de foc cu Turcia (20 februarie) si Bosnia (24 februarie/deplasare), decisiva pt calificarea la turneul final.

Pariul unui generatii de exceptie

Romania se bazeaza in aceste preliminarii pe jucatoare legitimate in Germania, Spania, Italia si Franta, cele mai puternice campionate din Europa. In plus, clujencele Gabriela Mărginean și Florina Pașcalău se pot lăuda in cariera cu meciuri si in WNBA.

Cea mai valoroasa jucatoare din istoria Romaniei, Magda Jerebie (2 ori in echipa Europei, 7 ori coșghetera campionatului, 5 titluri, 10 ori cea mai buna jucatoare din Romania) crede ca a venit timpul ca actuala generatie sa obtina un rezultat mare pentru baschetul feminin autohton.

Tricolorele spera la un nou record de asistenta in Sala Polivalenta din Cluj si la o victorie istorica in fata puternicei armate a Semilunei.. Mezina lotului, Ana Ferariu (19 ani) crede ca aportul publicului poate fi decisiv la meciul cu Turcia.

Biletele costa doar 10 lei, iar spectatorii pot castiga la tombola abonamente la festivalul UNTOLD. In noiembrie, 5000 fani au asistat la Cluj la victoria dramatica in fata Bosniei, dar presedintele federatiei Horia Paun este optimist ca aceasta borna poate fi depasita la meciul cu Turcia. In 2017, Clujul va organiza o grupa de la Campionatul European masculin, iar capacitatea Salii Polivalente va fi marita la 10.000 locuri.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj