Teatrul Maghiar de Stat Cluj participă la Festivalul Naţional de Teatru

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

kamsz_viktor_avagy_a_gyermekuralom_foto_biro_istvan-2004Pe site-ul Festivalului Naţional de Teatru (FNT) pe data de 21 iulie a fost anunţată selecţia oficială a spectacolelor care vor fi prezentate la ediţia din acest an. Teatrul Maghiar de Stat Cluj va fi prezent cu cel mai bun spectacol din 2013. 

La festivalul organizat în Bucureşti între 24 octombrie şi 2 noiembrie 2014 Teatrul Maghiar de Stat Cluj va participa cu spectacolul „Victor sau copiii la putere” de Roger Vitrac în regia lui Silviu Purcărete. Spectacolul a câştigat în primăvara anului curent Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol al anului 2013.

Selecţionerul celei de-a 24-a ediţii a Festivalului Naţionalul de Teatru, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din România, este criticul de teatru, directorul artistic al FNT, Marina Constantinescu.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj