Joaca de-a sportul la Polus Center

Joaca de-a sportul la Polus CenterCentrul comercial din inima Transilvaniei pregătește un nou eveniment sportiv plin de mișcare și voie bună. Weekendul acesta copiii sunt așteptați să participe la probele noastre distractive și pot câștiga super premii prin tragere la sorți, 50 de mingi de baschet și fotbal pe zi și marile premii ale evenimentului, 2 biciclete și 2 trotinete.

Pe 26 și 27 iulie 2014, Polus Center Cluj îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mai mari, să ia parte la evenimentul ”Joaca de-a sportul”, unde pot câștiga prin tragere la sorți o sumedenie de premii. Punem la bătaie 100 de mingi de baschet și fotbal și marile premii ale evenimentului, 2 biciclete și 2 trotinete.

Probele sportive vor fi create pentru două categorii de vârstă. Astfel, copiii de până la 10 ani, inclusiv, vor avea de trecut probele de tenis de masă, slalom cu bicicleta, tricicleta și trotineta printre jaloane, proba de învârtit cercul și de turnball, iar pentru cei cu vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani, sunt pregătite probe de escaladă pe panoul de cățărat, șut la poartă, darts, aruncări la coșul de baschet și slalom cu bicicleta printre jaloane.

Evenimentul se va desfășura între orele 14.00-18.00, în două locații simultan :
– Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, unde sunt așteptați copiii de până la 10 ani inclusiv
– Zona exterioară a magazinului Decathlon din incinta Polus Center Cluj, pentru cealaltă categorie de vârstă.

Regulamentul evenimentului poate fi consultat pe website-ul centrului comercial: www.poluscentercluj.ro

Articole Noi