Un consilier local PNL cere 50.000 de lei pentru sprijinirea a două licee de top din Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

banci in curteConform celor spuse de vicepreşedintele PNL Cluj-Napoca, Bîldea Ioan, Clujul are două licee care se situează între primele zece la nivel naţional, lucru dovedit de rezultatele repartizării computerizate pentru admitere de anul acesta. Consilierul local cere 50.000 de lei de la bugetul local pentru cele două licee.

„Astfel, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca se află pe Locul al III-lea, ultima medie admisă fiind 9,52, iar Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca se situează pe Locul al IX-lea, cu ultima medie de intrare 9,25. Având în vedere rezultatele tot mai bune pe care învăţământul preuniversitar clujean le înregistrează, consider că administraţia locală trebuie să susţină mai consistent performanţa şi să încurajeze astfel concurenţa. Implicarea municipalităţii poate veni în mod direct prin îmbunătăţirea dotării liceelor cu care ne mândrim la nivel naţional. Spre exemplu, Liceul „Avram Iancu” ar avea nevoie de zece calculatoare pentru dotarea laboratoarelor de informatică, cinci laptopuri pentru dotarea cabinetelor profesorilor, cinci videoproiectoare şi trei table multifuncţionale pentru creşterea calităţii actului de predare în sălile de clasă şi laboratoare. În cazul Liceului „Emil Racoviţă”, se depun eforturi constante de înoire a calculatoarelor şi laptopurilor existente, întrucât multe sunt uzate şi ar trebui înlocuite. Şi aici ar fi nevoie de o tablă multifuncţională. Drept urmare, vă propun, domnule primar Emil Boc, alocarea a 30.000 lei pentru Liceul „Emil Racoviţă” şi 20.000 lei pentru Liceul „Avram Iancu”. Din aceste sume, instituţiile îşi pot acoperi costurile pentru cel puţin o parte din necesarul care va duce la îmbunătăţirea calităţii actului educativ”, a transmis printr-un comunicat consilierul local PNL, Bîldea Ioan.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj