Târgul Acasă de la A la Z – ediția a V-a

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Târgul_Acasă_de_la_A_la_Z_–_ediț ia_a_V-aWeekendul acesta aduce la Polus Center cea de-a cincea ediție a Târgului Imobiliar, de Construcții și Amenajări – Acasă de la A la Z. Aici, clienții centrului comercial vor putea primi consultanță din partea dezvoltatorilor imobiliari, a agențiilor imobiliare și a companiilor de amenajare interioară a locuinței.

În perioada 20 – 22 februarie 2015, Polus Center Cluj alături de Ad Shop Cluj organizează cea de-a V-a ediție a Târgului Imobiliar, de Construcții și Amenajări – Acasă de la A la Z. Evenimentul va reuni cei mai importanți dezvoltatori și agenții imobiliare, împreună cu firme de arhitectură, instalații, mobilier, uși, ferestre sau aparatură de îngrijire personală la domiciliu.

Pe parcursul evenimentului expozanții vor întâmpina vizitatorii atât cu sfaturi cât și cu o sumedenie de promoții și oferte speciale.

“Clujenii care își doresc propria locuință au posibilitatea de a cumpăra un apartament sau o casă direct de la dezvoltatori sau agențiile imobiliare prezente la eveniment. Tot aici, pot găsi și opțiuni vaste pentru construcția unei case în regie proprie. Faptul că piața imobiliară clujeană este stabilă, reprezintă un motiv în plus pentru ca dezvoltatorii să aducă oferte din ce în ce mai interesante și să încurajeze achiziția a ceea ce mulți consideră încă un vis – locuința proprie.” – au declarat organizatorii.

Dintre expozanții din cadrul acestei ediții a evenimentului amintim: Citadela Residence, Flabelos Fit Oradea, Hot Springs – Tîrgu Mureș, Nicole Imobiliare, Gabriel Petrișor Construct, Welt Imobiliare, Banca Românească, Mobila Dalin, Conpac Arhitect, Kalenda, Fenster Bistrița, Citadinia Real Estate, Sophia Residence, Park Lake, EcoInstal It Consult, Hiperion Comserv, Cadoro Mobili și BCR.

Târgul de Imobiliare, Construcții și Amenajări – “Acasă de la A la Z” –  va avea loc în perioada 20 – 22 februarie 2015, între orele 10:00 – 22:00, în zona de food court din incinta Polus Center Cluj.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj