Clujana pe muchie de cuţit. Scoate acţiuni la vânzare.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

consiliu judetean cluj24hRenumitul brand Clujana pare să fie cu un picior în groapă. Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, scoaterea la vânzare de acţiuni pentru a obţine o anumită sumă de bani. Cu toate că situaţia este una critică, directorul interimar al societăţii a promis că va veni cu un plan de restructurare. Membrii Consiliului de Administraţie au adus acuzaţii grave fostei conduceri, iar consilierii judeţeni vor să schimbe componenţa Consiliului de Administraţie.

Discuţiile pe acest subiect a fost destul de lungi dat fiind faptul că în şedinţa extraordinară de astăzi nu s-au aflat prea multe proiecte pe ordinea de zi. Astfel, legat de Clujana, consilierii judeţeni au decis să acorde un mandat special pentru Axente Husar, reprezentantul Consiliului Judeţean în AGA, prin care acesta să îşi dea acordul pentru vânzarea de acţiuni către terţe companii în valoare de 840.000.

Axente Husar: Nu am fost niciodată de acord să înstrăinăm, dar suntem într-o situaţie limită

„Propun să aprobăm cele două solicitări pentru că sunt absolut necesare pentru ca această societate să nu dispară. Nu este un lucru plăcut, niciodată nu am fost de acord să înstrăinăm, să vindem ceva ce este al Consiliului Judeţean, dar acum suntem într-o situaţie limită şi trebuie să o facem. un singur lucru aş vrea să lămurească Consiliul de Administraţie, cum au utilizat cei 800.000 lei pe care i-am dat până acum?”

Nicoara ioan clujanaAuzaţii grave din partea Consiliului de Administraţie, aduse fostei conduceri.

În cadrul discuţiilor un membru al Consiliului de Administraţie a făcut câteva dezvăluiri în faţa consilierilor judeţeni, de altfel acestea sunt chiar acuzaţii foarte grave, dar despre care suţine că există şi dovezi. Acuzaţiile aduse de către Nicoară Ioan încep de la faptul că reprezentanţii Consiliului de Administraţie nu aveau acces la documentele din societatea comercială, şi nu li se puneau la dispoziţie informaţiile cerute şi merg până la angajări absolut lipsite de necesitate şi pe salarii mari. Totodată acesta a mai spus că nu i se părea normal ca directorul societăţii să aibă un salar atât de mare.

Acesta a mai spus că banii ce doresc să îi obţină din vânzarea de acţiuni vor merge pentru acoperirea pierderilor înregistrate de societate, căci după cum spune el, Clujana pierde cel puţin 80.000 de euro lunar. Mai exact, 400.000 vor merge pentru dezvoltare ţi cealaltă parte pentru capital de lucru.

Pe de altă parte, anumiţi consilieri judeţeni au adus în discuţie şi faptul că reprezentanţii Consiliului de Administraţie nu au luat toate măsurile necesare astfel încât să evite anumite lucruri pe care astăzi le acuză, ba mai mult au cerut revocarea Consiliului de Administraţie considerând că nici activitatea lui nu este una tocmai benefică brandului.

Nicoară Ioan le-a răspuns: „Aveţi libertatea să ne revocaţi noi am câştigat acolo 2 bani găuriţi pentru munca ce am făcut-o dar gândirea dumneavoastră n-a fost una economică şi i-aţi împărţit în mod egal fie ca unii au făcut ceva sau alţii n-au făcut nimic. Cei care sunt şi pot să facă vor fi trataţi ca cei care nu fac nimic. Sunt multe lucruri, s-au încălcat legi. Cei 840.000 sunt nişte bani aşa aruncaţi într-un sac fără fund. Dacă nu restructurăm activitatea, managementul, gândirea, lucrurile se vor deprecia şi mai tare”.

Nu în ultimul rând, directorul interimar (n.red. Mircea Prodan este director interimar pentru 2 luni ), spune că acuzaţiile aduse de membrul Consiliului de Administraţie puteau fi rezolvate cel puţin în situaţia în care nu aveau acces la informaţii şi să ceară ajutorul Consiliului Judeţean Cluj.

mircea prodan clujana„Din punctul meu de vedere sunt cele două opţiuni, vânzarea de acţiuni şi bursa care ard în momentul acesta foarte tare Clujana. Pasul următor este planul de redresare pe care trebuie să îl facem împreună. Chiar am vorbit şi cu domnul director Crăciunaş, din punctul meu de vedere s-ar impune înclusiv o blocare a activităţii  Clujana o săptămână sau două în care să se radă tot ca să fie un moment zero”, a spus Mircea Prodan.

În cadrul şedinţei de astăzi, consilierii judeţeni au aprobat şii intrarea Clujana pe Bursa de Valori Bucureşti, şi asta pentru că piaţa RASDAQ a fost închisă.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj