Spectacolul Caravaggio Terminal revine în program

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

kamsz_caravaggio_terminal_foto_biro_istvan-4477Spectacolul Caravaggio Terminal, un proiect de András Visky și Robert Woodruff, pus în scenă de Robert Woodruff, revine în programul Teatrului Maghiar de Stat Cluj din stagiunea 2015/2016. Prima reprezentație este programată duminică, 10 aprilie, ora 20.00, în Sala Studio, iar următoarea va avea loc duminică, 24 aprilie, ora 20.00.

„Caravaggio nu este doar pictorul pânzelor sale, ci și regizorul acestora: spaţiul, personajele, relaţiile dintre acestea, descoperirea luminii specifice evocă mult mai mult demersul unor repetiţii de teatru bazate pe improvizaţie decât o reinterpretare a reperelor iconografice oferite de tradiţia reprezentării” – scrie András Visky în notele întroductive ale spectacolului.kamsz_caravaggio_terminal_foto_biro_istvan-4543

Rolul principal este interpretat de Ervin Szűcs, iar distribuţie mai fac parte actorii: Csilla Albert, Balázs Bodolai, Áron Dimény, Éva Imre, Ferenc Sinkó şi Csilla Varga. Carmencita Brojboiu a realizat decorul şi costumele, Bertalan Bányász semmnează proiecţiile video, kata bodoki-halmen sunetul, Ferenc Sinkó mişcarea scenică, Mei Ann Teo asistența de regie, iar Jessica Rizzo a fost asistenta de dramaturgie.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.biletmaster.ro şi de la casa de bilete a Teatrului (de luni până vineri, între orele 10.00-14.00 şi cu 1h 30’ înainte de spectacol).

kamsz_caravaggio_terminal_foto_biro_istvan-4359 kamsz_caravaggio_terminal_foto_biro_istvan-4266

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj