Floreşti: Problema gunoaielor nu se termină. Se doreşte o nouă majorare a tarifelor?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

gunoiÎn cadrul şedinţei de Consiliu local Floreşti ce a avut loc astăzi, consilierii au atins şi problema salubrizării din comună.  Primarul s-a declarat cel mai nemulţumit de activitatea firmei se prestează serviciile de salubrizare.

Consilierul local, Julien Muntean a întrebat la finalul şedinţei despre o adunare ce ar fi avut loc cu reprezentanţii Quatro Eco Salub pentru discutarea activităţii companiei care este categoric, depăşită de situaţie.

„De la o vreme, eu sunt primul şi cel mai nemulţumit de activitatea celor de la Eco Quatro Salub. O să vă pun acte la dispoziţie pentru că nu merge cu vorbe. Contractul este conform legii”, a spus primarul comunei.

Este greu de crezut că primarul comunei Floreşti stă cu gunoaiele sub nas aşa cum stau mulţi floreşteni. În plus, documentele despre care vorbeşte au mai fost cerute dar niciodată puse la dispoziţia cuiva, fie a cetăţenilor, fie a consilierilor.

Primarul a mai explicat că ar fi trebuit să aibă loc o adunare generală a acţionarilor în vederea discutării unor aspecte privind activitatea firmei. Vă reamintim că în această asociere sunt implicate primării a 4 comune din Cluj dar primăria Floreşti este acţionar majoritar.

Ei bine, când a auzit că întâlnirea ar urma să aibă loc luni, dar cel mai probabil acest lucru nu se va întâmpla pentru că nu a fost treansmisă ordinea de zi, consilierul local Anca Chirca s-a îngrijorat în privinţa ridicării gunoiului.

Consilierul local PNL, Laar Andras a spus că gunoiul a fost ridicat astăzi (n.red. vineri 8 aprilie 2016), dar alţi consilieri spun că la ei nu a fost ridicat. Şi de altfel nu a fost ridicat nici la alte multe asociaţii de proprietari şi cel mai bine arată acest lucru imaginile ce circula în mediul online.

De alfel, dacă este să ne amintim, consilerul local Laar Andras a fost prezent la întâlnirea cetăţenilor în curtea primăriei când le-a spus că se confruntă cu aceleaşi probleme, asta fără să le spună unde lucrează soţia dânsului. Pentru că altfel nu e de înţeles de ce nu le-a spus acelaşi lucru şi consilierilor la finalul şedinţei. Pentru că dat fiind faptul că soţia dânslului este angajată la Quatro Eco Salub, ne vine cam greu să credem că se confruntă cu aceleaşi probleme şi una le spune cetăţenilor şi alta colegilor.

Trecând peste asta, conform unor surse, s-ar părea că cei de la Quatro Eco Salub au în intenţie să majoreze din nou, tarifele pentru salubrizare şi de data asta ceva mai serios.

Rămâne de văzut care va fi decizia, însă până atunci cel mai probabil floreştenii vor mai suporta munţii de gunoaie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj