Sedinta Consiliul Local Florești- 31 august 2017

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cla florestiConsiliul Local Florești s-a întrunit în ședință ordinară, joi 31 august 2017. Pe ordinea de zi s-au aflat 18 puncte. La ședință au fost prezenți 17 consilieri locali (Au lipsit Istvan Szekely (Condor UDMR) și Doru Matei, PSD). 

Se convoacă ședința ordinară a Consiliului Local Floreşti, pentru data de 31 august 2017, ora 16,00la sediul Consiliului local din strada Avram Iancu, nr. 170, cu următorul proiect al ordinei de zi :

Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local rectificat pentru anul 2017. Proiectul a fost votat în unanimitate. Rectificarea face referire la suplimentarea  cantitații de deșeuri din contractul cu Strict Prest și respectiv a sumei totale a contractului.

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de stabilire şi aplicare a taxei speciale de salubrizare şi instituirea taxei speciale de salubrizare. Proiectul a fost votat în unanimitate.

Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Florești și din serviciile publice și aparatul permanent din subordinea Consiliului local al comunei Florești. Proiectul a fost votat în unanimitate

Proiect de hotărâre privind înființarea Serviciului de gestionare al câinilor fără stăpân din Comuna Floreștijudețul Cluj. Proiectul a fost a fost aprobat în unanimitate. 

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind activitatea de gestionare a câinilor fără stăpân din comuna Florești, jud. Cluj. Proiectul a fost a fost aprobat în unanimitate

Proiect de hotărâre privind delegarea gestiunii Serviciului de Gestionare al câinilor fără stăpân, numai către persoene juridice, asociații sau fundații care desfășoară activitați în domeniu protecției animalelor.Proiect de hotărâre privind completarea regulamentului privind deținerea câinilor și accesul persoanelor însoțite de câini în localitatea Florești. Proiectul a fost a fost aprobat în unanimitate. 

Proiect de hotărâre privind majorarea valorii unor bunuri care fac parte din domeniul public al comunei Florești. Proiectul a fost a fost aprobat în unanimitate. 

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+2E, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI” conform PUZ aprobat cu HCL nr. 37/08.04.2016,situate ăn localitatea Florești, str.Pădurii, f.n, având ca beneficiar pe CAPUSAN NICOLAE si CAPUSAN CAMELIA. Proiectul a fost a fost aprobat cu patru abțineri (Sebastian Cîmpian, Luisa Oprea, Eugen Jurco și Coroian Ovidiu). 

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru Elaborare P.U.D. – CONSTRUIRE 2 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+2E SI RESPECTIV P+E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str.Porii, f.n, având ca beneficiar pe DOHOTAR DOCA si DOHOTAR VASILE Proiectul a fost votat cu 12 voturi „pentru”. S-au abținut (Albert Zoltan, Sebastian Cîmpian, Luisa Oprea, Adrian Mic și Coroian Ovidiu)

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru „ELABORARE P.U.D. – CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+2E”, situat în localitatea Florești, str. Sub Cetate, f.n, având ca beneficiar pe GHERMAN IOAN 

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru ElaborareP.U.D. – CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINȚE INDIVIDUALE P+E, IN REGIM INSIRUIT SI UN IMOBIL LOCUINTE COLECTIVE P+E+M,situate în localitatea Florești, str. Porii, f.n, având ca beneficiar pe HANDRU ELISABETA VIORICA, MARTA MARIA, MATHE ECATERINA, MOCAN VIOREL IOAN, MOCAN EUGEN, MOCAN GHEORGHE VASILE, POP MARIA, Proiectul a fost votat cu 13 voturi „pentru”. S-au abținut consilierii PSD, Eugen Jurco și Coroian Ovidiu. 

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru ElaborareP.U.D.CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+Er, situate în localitatea Florești, str.Dumitru Mocanu, f,n, având ca beneficiar pe LAPUSTE IULIANA MARIA. Proiectul nu a trecut. A obținut  7 voturi „pentru” (Florentina Vaida, Hinteuar Tatiana, Oltean Nicolae, Traian Abrudan, Ioachim Vancea, Cristolțan Camelia și Brad Adriana.) Laar Andras și Pivariu Bogdan au votat „împotrivă” iar restul consilierilor s-au abținut.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru ElaborareP.U.D. –CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME D+P+2E, ÎMPREJMUIRE ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești ,str. Stejarului, fn., având ca beneficiar pe S.C. ASTRALIS CONSTRUCT S.R.L., Proiectul a trecut. A obținut 10  voturi „pentru” (Florentina Vaida, Hinteuar Tatiana, Oltean Nicolae, Traian Abrudan, Ioachim Vancea, Cristolțan Camelia, Brad Adriana, Pivariu Bogdan, Laar Andras și Szekely Istvan), iar restul consilierilor s-au abținut.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru ElaborareP.U.D.CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 6 IMOBILE DE LOCUIT CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+1E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str.Sesul de sus, f.n, având ca beneficiar pe SC CAPIROM SRL Proiectul a trecut. A obținut  12 voturi „pentru” (Florentina Vaida, Hinteuar Tatiana, Oltean Nicolae, Traian Abrudan, Ioachim Vancea, Cristolțan Camelia, Laar Andras, Pivariu Bogdan, Brad Adriana, Szekely Istvan, Albert Zoltan, Albert Ileana)  iar restul consilierilor s-au abținut.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru Elaborare P.U.DCONSTRUIRE 4 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJĂRI EXTERIOARE, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str. Sesul de sus, nr. 55-60 având ca beneficiar pe S.C. EDIL VALENTINO S.R.L, Proiectul a trecut. A obținut  11 voturi „pentru” (Florentina Vaida, Hinteuar Tatiana, Oltean Nicolae, Traian Abrudan, Ioachim Vancea, Cristolțan Camelia, Laar Andras, Pivariu Bogdan, Brad Adriana, Albert Ileana, Adrian Mic)  iar restul consilierilor s-au abținut.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru Elaborare P.U.D –CONSTRUIRE 4 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”,situate în localitatea Florești, str. Avram Iancu nr.54, având ca beneficiar pe S.C. BRIOTEX S.R.L. și S.C. LA RĂDUCU INVEST S.R.L. Proiectul a trecut. Bogdan Pivariu nu a participat la vot. A obținut  10 voturi „pentru” (Florentina Vaida, Hinteuar Tatiana, Oltean Nicolae, Traian Abrudan, Ioachim Vancea, Cristolțan Camelia, Laar Andras, Brad Adriana, Szekely Istvan,  Albert Ileana)  iar restul consilierilor s-au abținut.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru Elaborare P.U.DCONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME S+P+2E, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”, situate în localitatea Florești, str. Porii, f.n, având ca beneficiar pe STAN OVIDIU NELU Proiectul a trecut. A obținut  12 voturi „pentru” (Adrian Mic, Florentina Vaida, Hinteuar Tatiana, Oltean Nicolae, Traian Abrudan, Ioachim Vancea, Cristolțan Camelia, Laar Andras, Pivariu Bogdan, Brad Adriana, Albert Zoltan, Albert Ileana)  iar restul consilierilor s-au abținut.

Diverse.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj