Remus Lăpuşan: „Vom face tot posibilul ca parcul industrial de la Câmpia Turzii să fie construit”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Remus Lapusan 1Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan a declarat astăzi, că va susţine proiectul ce presupune construirea unui parc industrial la Câmpia Turzii şi va face tot posibilul pentru ca acesta să fie construit în ciuda piedicilor puse de reprezentanţii PDL şi PNL. Acest parc industrial va aduce la Câmpia Turzii câteva sute de noi locuri de muncă. 

În urma iniţiativei pe care au avut-o cei de la PSD de la Câmpia Turzii legat de acel parc industrial, noi am avut discuţii în urmă cu un an de zile, ei au demarat procedurile şi disuţiile pentru a identifica un teren pe care să construiască un parc industrial. Cei de la PDL şi cei de la PNL au pus destul de multe piedici acolo, dar se pare că până la urmă lucurile o să intre într-un făgaş normal şi vom susţine toate demersule celor din Câmpia Turzii astfel încât acel parc industrial să prindă viaţă, a declarat Remus Lăpuşan.

Conform lui Remus Lăpuşan parcul industrial ar urma să aibă 5 hectare de teren şi va fi construit în zona de intrare în oraş şi în apropierea parcului industrial privat care există în acest moment în Câmpia Turzii.

Cu siguranţă că vor fi foarte mulţi investitori care sunt interesaţi să dezvolte o afacere în Câmpia Turzii şi de aceea noi vom face tot posibilul să ajutăm comunitatea din Câmpia Turzii pentru a dezvolta acel parc industrial, a adăugat liderul PSD Cluj.

Preşedintele PSD Cluj a mai mărturisit că sunt investitori din industria auto care şi-au manifestat deja interesul de a veni la Câmpia Turzii, investitori din Spania, Portugalia dar şi alte ţări care doresc să dezvolte afaceri în Municipiul Câmpia Turzii. Acest parc industrial ar putea aduce până la câteva sute de locuri de muncă.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj