Raed Arafat a primit titlul de Profesor Honoris Causa din partea UBB Cluj

Raed ArafatUniversitatea Babes Bolyai din Cluj a oferit astazi, in cadrul unei ceremonii, titlul de Profesor Honoris Causa lui Raed Arafat.

In cadrul ceremoniei a fost adusa in atentia celor prezenti intreaga activitate a medicului recunoscut pentru implicarea sa dar mai ales pentru ca a fondat SMURD-ul.

„Nu pot decat s a ma declar onorat pentru acest titlu mai ales si sunt bucuros ca sunt parte din activitatile din universitatea dvs. In acelasi timp doresc sa spun ca ceea ce ati spus despre mine ma onoreaza dar ma face sa ma simt mic in fata celor care au fost alaturi de mine si fara care nu asi fi putut face tot ceea ce am facut am avut parte de mult sprjin pentru a ajunge la nivelul la care suntem acum”, le-a spus Raed Arafat celor prezenti.

Dr. Raed Arafat este secretar de Stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne. S-a nascut in 1964 in Siria, iar de la varsta de 16 ani traieste in Romania . Raed Arafat a pus in 1990 bazele Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD) la Targu Mures.

profesor honoris causa Raed Arafat profesor honoris causa Raed Arafat 1

Articole Noi