Consilierii locali ai PSD s-au sesizat şi în privinţa organizării Zilelor comunei Floreşti şi cer explicaţii

zcf 10Consilierii locali din partea Partidului Social Democrat (PSD) Floreşti s-au sesizat şi în privinţa organizării Zilelor comunei Floreşti şi vor cere explicaţii în şedinţa de Consiliu Local Floreşti din această lună.

Redacţia Cluj24h.ro a solicitat deja informaţii atât de la Primăria comunei Floreşti cât şi de la firma ce a organizat evenimentul, însă nu s-a oferit până în acest moment niciun răspuns.

Consilierii locali au depus la Primăria comunei Floreşti o solicitare ce urmează să se regăsească printre punctele de pe ordinea de zi a şedinţei ce urmează să aibă loc spre sfârşitul lunii în care cer explicaţii.

ZCF consiliu localAvând în vedere:

OUG nr.34 /2006, privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi contractelor de concesiune de servicii

HG  nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din OUG 34/2006

Legea nr. 53/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică atât şi în baza HCL nr 150 din 12 decembrie 2013 privind aprobarea unui set de reguli generale pentru procedura de achiziţie publică directă de produse lucrări şi/sau servicii vă rugăm să puneţi la dispoziţia Consiliului Local Floreşti un raport complet având ca obiect organizarea Zilelor Floreştiului până la proxima şedinţă a Consiliului Local, se arată în solicitare.

Concret, aceştia vor să afle:

  1. modul cum au fost cheltuiţi banii alocaţi de la bugetul local
  2. procedura de selectie a societăţilor care au desfăşurat activităţi comerciale
  3. toate încasările şi cheltuieli cu privire la acest eveniment (contracte, facturi, o.p-uri, contracte de sponsorizări, etc).

De altfel, redacţia Cluj24h.ro a solicitat companiei ce a organizat Zilele comunei Floreşti informaţii legate de aceste aspecte încă din 27 august 2014. Şi Primăria Floreşti a primit o solicitare acum 14 zile, în baza Legii 544/2001 în acest sens, dar deocamdată…nimic.

1 COMENTARIU

  1. 1. ce bani publici? am organizat zilele Florestiului pe banii mei
    2. pe baza de relatii pile spaga etc.
    3. no asta nu-ti mai sti.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi