Prostie la superlativ. Programul autobuzelor din Floreşti modificate după bunul plac, nu după nevoile cetăţenilor

M21Odată cu revenirea elevilor la cursuri, programele autobuzelor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca ce asigură transportul în comun şi în Floreşti a suferit modificări. Se presupune că unele benefice din moment ce s-a anunţat în presă că vor fi mai multe autobuze, un program cu mai multe curse şi multe altele.

Ei bine, o fi programul îndesat şi autobuze mai multe, dar cert este că la Floreşti n-a fost în favoarea cetăţenilor din moment ce nemulţumirea lor a început să se manifeste. Mămicile sunt în culmea disperării.

Cea mai mare problemă se întâlneşte pe liniile M24 şi M26 la care se pare din ce spun cetăţenii, că programul nu a fost suplimentat, dar acum îi punem pe copii într-o situaţie penibilă cu un program de tot râsul.

„Programul de pe M26 este o problemă mare acum.  Sunt copii ce merg la şcoală în Floreşti, acolo la sens. Este autobuz dimineaţa la 7.05 şi la întoarcere la 13,00 iar copiii ies la 12.00 de la ore, deci stau o oră să aştepte. Cei care fac ore de după-amiază intră la cursuri de la 13,00 pana la 17,00 şi au autobuz la 12.00 (n.red. înspre şcoală) şi la 17.30 (n.red. din oraş), vine iarna şi o să le fie greu micuţilor că dimineaţa ajung săracii cu aproape o oră înainte şi la amiază stau o oră până să vină autbuzul”, ne-a povestit o mămică cu 2 copii elevi în comuna Floreşti.

De altfel această nemulţumire legată de noul program al liniilor de transport în comun  s-a manifestat şi pe un site de socializare.
discutii face book
Această nemulţumire a venit în urma unor alte discuţii legate de faptul că pensionarii au primit gratuitate pe transportul în comun, iar elevii beneficiază de reducere doar în anumite condiţii, deci nu toţi, iar mămicile sunt nemulţumite.

Citeşte şi: Floreşti: Consilierul local Maja Ioan (PSD) reacţionează în probelma abonamentelor CTP 

Articole Noi