Peste 60.000 de clujeni au semnat pentru susținerea lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

victor pontaPeste 60.000 de clujeni au semnat în 20 de zile lista susținătorilor pentru alegerea Președintelui României din 2 noiembrie 2014, avându-l candidat pe dl. Victor Ponta, președintele PSD, reprezentant al alianței electoralePSD-UNPR-PC.

„Ne  bucurăm  că  peste  60.000  de  clujeni  au  susținut  candidatura președintelui  Victor Ponta,  la Președenția României.  Este și  o dovadă a faptului  că  eforturile  guvernamentale în  privința  investițiilor  din infrastructura județului Cluj, din zonă, au fost apreciate de electorat, care în 2 și 16 noiembrie poate face pasul către o nouă mentalitate politică, o etapă de stabilitate pe termen lung şi prosperitate pentru toţi românii, prin votarea lui Victor Ponta ca Președinte al României” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj