Probleme în paradis? Disputele dintre PDL şi PNL Cluj au ajuns la urechile lui Vasile Blaga

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Buda si NicoaraDiputele dintre PNL şi PDL de la Cluj au ajuns la urechile liderului PDL, Vasile Blaga care consideră că acestea sunt normale. Ei bine se pare că situaţia se încinge dacă luam pas cu pas întâmplările de la Cluj.

Dacă la început discuţiile au fost legate de verificările corpului de control ale Prim Ministrului, unde senatorul PDL, Alin Ţişe s-a sesizat şi ulterior, l-a determinat pe Mihai Seplecan, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Cluj la acel moment, să împiedice acele verificări pe motiv că nu ar fi legale, se pare că discuţiile au continuat, iar liderul PNL Cluj, Marius Nicoară se arată deranjat de susţinerea lui Seplecan manifestată faţă de Tişe.

Conform unei declaraţii a unei surse Ziar de Cluj, aflăm că Marius Nicoară ar fi capabil să rediscute cu PSD Cluj şi chiar să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj.

Puţin mai târziu, Mihai Seplecan îl ia sub aripa sa pe Mircia Giurgiu, moment în care Alin Tişe îl critică printr-un comunicat de presă spunând: “Mă surprinde că adversarul meu de pe Colegeiul 1 Senat, fostul PRM-ist, PC-ist, PDL-ist și acum PSD-ist, Miricia Giurgiu, a fost angajat pe poziția de consilier în Consiliul Județean. Pentru asta am schimbat majoritatea?  Nu, nu pentru asta am girat noi, PDL, cu 2/3 din consilieri noua majoritate din plenul Consiliului Județean. Am decis să girăm această majoritate doar pentru a nu bloca dezvoltarea județului, până la alegeri. Dar se pare că nu se înțelege rolul consilierilor PDL, vă asigur că vom face să se înțeleagă de acum înainte”.vasile blaga

Problemele de la Cluj par să fie mai grave decât mici dispune, motiv pentru care Vasile Blaga a şi declarat astăzi în presa naţională că „Discutăm toate lucrurile şi avem şi soluţii în fiecare loc pentru a amorniza micile dispute care mai sunt şi e normal să aibă loc într-o organizaţie sau alta. Lucrurile merg mult mai bine decât am sperat, ştiţi câtă neîncredere a fost că nu se va ajunge la o fuziune, că nu ne vom înţelege, că ce vor face Congresele, ce vor face organizaţiile”, arată Mediafax.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj