Poliţiştii clujeni,pregătiţi pentru ca ZILELE CULTURALE MAGHIARE să se desfăşoare în siguranţă

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politia comunicatÎn perioada 17- 24 august a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat măsuri suplimentare pentru desfăşurarea în bune condiţii a manifestaţiilor prilejuite de ,, ZILELE CULTURALE MAGHIARE”.

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale şi vor asigura fluenţa traficului auto şi pietonal în locurile de pe raza municipiului Cluj-Napoca în care se vor concentra manifestaţiile prilejuite de acest eveniment.

Latura vestică a Pieţei Unirii va fi închisă circulaţiei rutiere în toată această perioadă. De asemenea, strada Mihail Kogălniceanu, de la intersecţia cu strada Universităţii până la intersecţia cu strada Baba Novac, va fi închisă circulaţiei rutiere începând cu această seară.

Pe străzile adiacente se vor institui, de asemenea, restricţii de circulaţie, în caz de nevoie, astfel că, Poliţia Rutieră adresează rugămintea participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră şi recomandă conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate.

Cu această ocazie, poliţiştii clujeni, în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj – Napoca şi Poliţia Locală a Municipiului Cluj-Napoca, vor avea în atenţie:

• Menţinerea ordinii publice pe timpul desfăşurării manifestaţiilor publice;
• Asigurarea prezenţei agenţilor de poliţie rutieră, pe principalele artere către zonele de desfăşurare a manifestărilor, pentru prevenirea ambuteiajelor rutiere, fluidizarea circulaţiei rutiere;
• Asigurarea fluenţei traficului auto şi pietonal;

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj