Primarul din Florești a pierdut prima rundă din procesul cu ANI

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

horia suleaCurtea de Apel Cluj a respins ca inadmisibilă contestația formulată de primarul comunei Floreşti împotriva raportului ANI, prin care agenția a constatat că ar fi comis infracțiunea de conflict de interese.

Primarul Floreștiului,  s-a judecat cu ANI în contencios administrartiv la Curtea de Apel  Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii invocate de pârâtă şi în consecinţă: Respinge acţiunea formulată de reclamantul Șulea Horia Petru în contradictoriu cu A.N.I. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, ce se va depune sub sancţiunea anulării la Curtea de Apel.

Recursul se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție.

În 10 aprilie, Agenția Națională de Integritate a emis un comunicat prin care anunța că a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către Horia Șulea, Primar al Comunei Florești, Județul Cluj, întrucât, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a semnat dispozițiile de numire prin care cumnata sa a fost numită în funcția publică de inspector asistent în cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj și, ulterior, în funcția publică de conducere de Șef serviciu în cadrul Poliției Locale Florești (funcție exercitată cu caracter temporar).

”Astfel, ȘULEA HORIA-PETRU a încălcat și dispozițiile art. 301 din Codul Penal al României, potrivit cărora „Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a îndeplinit un act ori a participat la luarea unei decizii prin care s-a obţinut, direct sau indirect, un folos patrimonial, pentru sine, pentru soţul său, pentru o rudă ori pentru un afin până la gradul II inclusiv sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică”.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj cu privire la posibila săvârşire de către ȘULEA HORIA-PETRU a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.”, au precizat cei de la ANI.

Sursă: http://www.clujust.ro/

1 COMENTARIU

  1. da. cum sa nu aplaude nemerniciile -infractiu ile-politiei floresti cand era tata lor. tu l-ai dat jos pe uioreanu colegul tau tractorist de doi bani. ii vei lua. la gherla. e inceputul sfarsitului. oho, cate dosare penale sunt in stand by. CU FINALIZARE! Cum de s-a stiut numai de acum solutia data de instanta? urmeaza multe pt.tine SHP. NUMAI DE BINE.PENTRU NOI.

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj