Pista de biciclete de la Sala Sporturilor, aproape impracticabilă din cauza deteriorărilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

pista 2Consilierul local al PNL, Ioan Bîldea a sesizat Primăria Cluj-Napoca pentru a întreţine lucrările făcute la pistele de biciclete, mai ales că cea de la Sala Sporturilor a devenit aproape impracticabilă. 

„În calitate de consilier local, solicit domnului primar Emil Boc să dispună lucrări de întreținere a suprafeței pistei de biciclete care pornește de la podul Garibaldi și duce până în Parcul Rozelor. De ceva vreme au început să apară fisuri din ce în ce mai mari de-a lungul și de-a latul pistei care, în lipsa unor lucrări de întreținere pot duce la accidentarea celor care o folosesc. Clujenii obișnuiau să folosească pista nu doar pentru plimbare cu bicicleta, ci și pentru plimbare pe  role.  Din  păcate,  uzura  a  adus  pista  într-o  stare  atât  de  proastă încât  pentru  role  a  devenit impracticabilă, iar bicicliștii trebuie să aibă mare grijă, mai ales copiii pe biciclete mici. Având în vedere faptul că proiectul de bike-sharing, prin care trebuiau amenajate și alte piste de biciclete  în  oraș este  complet  ratat,  ar  fi  normal  ca măcar  principala  pistă  din oraș să  fie  întreținută corespunzător. Efortul din partea municipalității nu ar fi unul deosebit, iar clujenii ar aprecia, sunt sigur, o intervenție cât mai rapidă din partea primăriei”, a spus consilierul local Ioan Bîldea.

pista 1 pista 4

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj