Peste 300 de arhitecți vor participa la Architecture Conference & Expo în programul Cluj 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

conferinta arhitecturaPeste 300 de arhitecți și specialiști din domenii conexe vor participa în această vineri, 2 octombrie, la cel mai mare eveniment de arhitectură din Transilvania, Architecture Conference&Expo

15 speakeri din țară și din străinătate vor împărtăși experiențele în domeniul arhitecturii. Evenimentul va avea loc la Liberty Technology Park și va începe la 11:30 cu înregistrarea participanților. Aflat la cea de a III-a ediție, Architecture Conference&Expo aduce pe scena din Cluj-Napoca speakeri de renume precum:

  • Bas ten Brinke (Amsterdam),
  • Charles Phu (Olanda),
  • Șerban Sturdza (București),
  • Șerban Țigănaș (Cluj-Napoca).

Aceștia vor susține prezentări și dezbateri pe tema Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare.

”Acest eveniment reprezintă punctul de întâlnire pentru arhitecții din Transilvania, iar în cadrul Architecture Conference&Expo dorim să facilităm inovația din domeniul arhitecturii”, a declarat Teodora Ola, PR Libero Events.

Tematica generală a evenimentului este legată de restaurări și reconversii, astfel, participanții vor fi așteptați să ia parte la turul locației Liberty Technology Park, primul parc tehnologic din România.

În cadrul evenimentului arhitecții vor putea intra în contact direct cu furnizorii de servicii aflați în zona expozițională precum: CENIT, Reynaers sau Alukoenigstahl. Peste 20 de companii din domenii precum materiale de construcții, proiectare, design sau software vor prezenta participanților inovațiile din domeniile conexe.

Cea de-a IIIa ediție Architecture Conference&Expo va include și o zonă dedicată proiectelor arhitecturale în cadrul expoziției Hall of Fame. Peste 10 proiecte vor fi expuse în cadrul evenimentului de către arhitecții prezenți. Deoarece

Șerban Sturdza (PRODID), Șerban Țigănaș (Dico și Țigănaș) și Szabolcs Guttmann (OAR Transilvania) vor susține o dezbatere pe tematica evenimentului unde cei peste 300 de participanți vor putea clarifica și puncta probleme actuale din domeniul arhitecturii.

Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Simion Ștefan (Alukoenigstahl), Alin Popescu (CENIT) și Attila Varga (Academia Română) vor urca pe scena Architecture Conference&Expo.

Proiectul Architecture Conference&Expo este inclus în Calendarul
Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului
și susține programul Cluj2015 alături de alte evenimente organizate de Libero Events. 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj