Felicitări Dacian Makszin! Ruşine Primăriei Floreşti! Pentru primar e mai important Facebook.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
dacian
Foto: Arhiva

Ieri, a avut loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Floreşti. După ce consilierii au votat pentru singurul proiect aflat pe ordinea de zi, un consilier a dorit să spună ceva tot în cadrul şedinţei. Reacţia primarului la aceea ce a spus consilierul a fost una lipsită de orice gram de demnitate. 

Este foarte important de precizat că înainte ca acel consilier să vorbească, primarul a avut grijă ca singurul jurnalist aflat în sală să dispară pentru ca nu cumva să existe vreo dovadă a reacţiei lui. Aşa că după ce jurnalistul Cluj24h.ro a părăsit sala de şedinţă discuţiile din Consiliul Local au continuat.

După şedinţă, l-am contactat telefonic pe consilierul PSD, Julien Muntean şi l-am întrebat ce a spus şi dacă este un sibiect de interes pentru cetăţeni. Practic, grupul consilierilor locali ai PSD au cerut primarului să repună pe ordinea de zi proiectul de hotărâre prin care Dacian Makszin să primească titlul de Cetăţean de Onoare al comunei Floreşti.

„Este de interes sigur, nu era un secret. Am cerut să aducă pe ordinea de zi proiectul cu Cetăţeanul de Onoare al comunei Floreşti şi să îl facem cetăţean de oanoare pe Dacian Makszin pentru că a luat acum medalia de aur în Rusia, cred că aţi văzut şi merită. Primarul spus că nu va aduce proiectul pe ordinea de zi, că atâta timp cât este el primar Dacian nu va fi cetăţean de onoare pentru că a comentat ceva la adresa administraţiei publice, ceva nu i-a plăcut şi că dacă totuşi ajunge proiectul pe ordinea de zi şi va fi aprobat, nu-l va aplica niciodată. A încercat să îmi arate ce a scris Dacian, dar…”, a declarat pentru Cluj24h.ro, Julien Muntean, consilier local PSD.

Asta pentru că proiectul anterior adus în Consiliul Local Floreşti a fost amânat şi practic ar fi trebuit să revină pe ordinea de de zi, aşa era normal să fie după aprobarea regulamentului. Dar mai ales pentru că Dacian aduce la Floreşti o MEDALIE DE AUR LA INDIVIDUAL: Jocurile Mondiale IWAS Soci Rusia 2015. Pagina de Facebook a lui Dacian e plină de felicitări din partea multor persoane.

Nu putem să nu observăm că pentru primarul comunei Floreşti este mai important ce se întâmplă pe reţelele de socializare şi îi pedepseşte pe cetăţeni în funcţie de ce comentează pe Facebook. Mai mult, se pare că îşi permite să încalce legea când spune că nu va aplica o hotărâre a Consiliului Local. Nu este o noutate, aşa a făcut şi cu HCL-ul pentru puntea din Colonia de Sub Deal, cu HCL-ul de preluare în administraţie a unui drum privat şamd. În baza cărui temei legal îşi permite asta, numai dânsul ştie.

dacianNu am putut să trecem cu vederea nici ipocrizia fostului primar al comunei, Ioachim Vancea. Acesta, la momentul afişării în mediul online a unei fotografii care anunţa câştigarea medaliei de aur a lui Dacian Makszin a sărit să îl felicite, să se bucure pentru el.

Dar nu care cumva să mişcaţi un degeţel domnul Vancea, nici din greşeală să nu insistaţi alături de colegii dvs să îl faceţi pe Dacian Cetăţean de Onoare, căci dvs sunteţi un Ioachim Vancea în sala de şedinţe şi alt Ioachim Vancea în afara ei. Ruşinică!

Se pare că Primăria comunei Floreşti rămâne repetentă la onestitate, transparenţă fără să mai vorbim de bun simţ, respect dar mai ales respect pentru munca unui luptător cu viaţa. Nicio problemă, munca asiduă depusă de Dacian în fiecare zi este apreciată de o comunitate întreagă fie că îi place primarului care îşi permite să încalce Legea sau nu.

FELICITĂRI DACIAN MAKSZIN! Ai fost şi rămâi Cetăţeanul de Onoare al comunei Floreşti şi fără acea hârtie.

medalie aur Sochi Dacian Makszin

 

 

 

 

 

Sursă foto: www.facebook.com

Citeşte şi:

[VIDEO] Acordarea titlului de „Cetăţean de onoare” lui Dacian Makszin a fost amânată

Floreşti: Dacian Makszin aduce doua medalii importante pentru România la o competiţie internaţională

[Foto&Video] Sportivul care „bate” în competiţii şi în viaţa de zi cu zi

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj