Persoane vârstnice îşi pot realiza abonamentele pentru transportul în comun şi în 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

abonament ctpPensionarii şi persoanele vârstnice din Cluj-Napoca vor beneficia şi în acest an de facilităţi pentru mijloacele de transport în comun. Cei cu vârsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sau cuantumurile înregistrate pe cuponul de pensie la rubrica “Total drepturi” sub 1.300 lei, beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe toate liniile de transport în comun din municipiul Cluj-Napoca şi pe raza comunelor Floreşti şi Apahida. De aceeasi facilitate beneficiază persoanele cu vârste de peste 70 de ani şi cetăţenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca (indiferent de cuantumul venitului). Aceste drepturi sunt acordate în conformitate cu HCL nr. 715/2007, completată prin prevederile HCL nr. 195/2009.

De asemenea, persoanele cu veniturile lunare sau cuantumurile înregistrate pe cuponul de pensie cuprinse între 1.301 şi 1.500 lei, beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe o singură linie pe raza municipiului.

Pentru eliberarea abonamentelor CTP, este necesar ca aceste categorii de persoane să prezinte următoarele documente:

– Buletin / carte de identitate;

– Ultimul cupon de pensie;

– Ultimul abonament – se va preda;

– Fotografie recentă;

Persoanele beneficiare ale Legilor nr. 118/1990, 189/2000 şi OUG nr. 214/1999 – strămutaţi, refugiaţi, deportaţi şi deţinuţi politici – beneficiază de gratuitate la transportul în comun pe toate liniile în cadrul Asociaţiei Metropolitane de Transport Public Cluj (municipiul Cluj-Napoca, comunele Floreşti, Apahida, Baciu, Chinteni, Feleacu şi Ciurila). Aceste persoane vor trebui să prezinte în plus, faţă de documentele enunţate mai sus, Decizia sau Hotărârea emisă de Casa Judeţeană de Pensii Cluj şi două copii după ultimul cupon de pensii.

Persoanele care anul trecut nu au beneficiat de abonament sau l-au pierdut, se vor prezenta la biroul de abonamente de la Sediul CTP Cluj-Napoca S.A. (B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 79A), având asupra lor şi decizia de pensionare.

Eliberarea abonamentelor pentru anul 2015 se va face până în 15 februarie 2015, la următoarele puncte CTP Cluj-Napoca S.A.:

Cartierul Mărăşti

– sediul CTP (B-dul 21 Decembrie, nr.79A)

– zona Liceului de Arte Plastice (str. A. Vlaicu)

– zona IRA (str. A. Vlaicu)

Carierul Gheorgheni

– Bistriţei (Str. N. Titulescu)

– Băişoara (Al. Băişoara)

Carierul. Zorilor

– Zorilor (str. Observatorului)

Cartierul Mănăştur

– Minerva (str. Primăverii)

– Câmpului (Calea Mănăştur)

– Calvaria (str. Primăverii)

Cartierul Grigorescu

– 1 Decembrie 1918 (str. Fântânele)

– Buzău (str. Al. Vlahuţă)

Cartierul Dâmbul Rotund, Iris

– Gară – P-ţa Gării

– Clujana – P-ţa 1 Mai

Centru

– P-ţa Mihai Viteazul

Anul trecut au beneficiat de aceste gratuităţi peste 50.000 de pensionari clujeni.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj