Ratiuni de supravietuire

10906513_971786056184440_1945119169522845602_nExercițiile de receptare revin în Insomnia Café, luni, 19 ianuarie, ora 21. Teatroem și Insomnia Café vă așteaptă la premiera spectacolului “Rațiuni de supraviețuire”, după texte de Radu Vancu, cu Diana Niț, în co-regia Medeei Iancu și a lui Timur-Felix Mihancea.

Radu Vancu, poet, eseist, traducător și Conferențiar la Universitatea „Lucian Blaga”,este autorul volumelor de poeme: ”Sebastian în vis” și “Monstrul fericit”, din materia cărora este construit spectacolul “Rațiuni de supraviețuire”.

Exerciții de receptare este un proiect demarat de Asociația Culturală Teatroem, în 2012 împreună cu Insomnia Café și își propune punerea în scenă a textelor poetice contemporane.

Din laboratorul său, monstrul fericit bântuie visele cu Broscoporci și fluturcai ale micului supra-om; totul e dispus transformării. Pe rînd, supuse calcinării, distilării, sublimării și putrefacției, visele ce ar trebui să ducă la nașterea unui homunculus, se rătăcesc, sfîrșind prin a oferi soluția perpetuei tinereți.

Titlu: Rațiuni de supraviețuire Autor: Radu Vancu Regia: Medeea Iancu & Timur-Felix Mihancea Actor: Diana Niț Producăto: Asociația Culturală Teatrom & Insomnia Café.

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Articole Noi